Η Beyonce αποκαλύπτει γιατί δείχνει τόσο πολύ το σώμα της!

Γωγώ Φούντα
Η Beyonce αποκαλύπτει γιατί δείχνει τόσο πολύ το σώμα της!

Μία... ειλικρινής απάντηση από την ίδια τη star!

Όχι ότι ήταν και ποτέ η επιτομή της σεμνότητας, καθώς πάντοτε οι εμφανίσεις της ήταν σέξι και... ελαφριές, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τις τελευταίες της κινήσεις μας ξάφνιασε, ευχάριστα θα λέγαμε!

Ο λόγος για τη Beyonce, η οποία στο τελευταίο της άλμπουμ, βγάζει τον πιο σέξι και αισθησιακό εαυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ σίγουρα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με το χορό της, που περισσότερο θύμιζε στριπτίζ σε πολλά από τα νέα της video clip.

Γιατί όμως η Beyonce δείχνει συνέχεια το σώμα της και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε, στα 32 της και αφού είναι μητέρα ενός παιδιού να κάνει πιο σέξι από ποτέ εμφανίσεις; Η ίδια μας λύνει την απορία:

«Όταν γέννησα την κόρη μου ήμουν 88 κιλά περίπου και έπρεπε να δώσω αγώνα προκειμένου να έχω και πάλι το σώμα μου πίσω! Δούλεψα πολύ σκληρά και θυσίασα πολλά αλλά πλέον είμαι περήφανη που κατάφερα να χάσω 30 κιλά! Ο λόγος που αποφάσισα να δείξω τοσο πολύ το σώμα μου, είναι γιατί αφενός νιώθω πολύ ωραία με αυτό και αφετέρου για να δείξω σε όλες τις γυναίκες ότι δεν είναι αδύνατο να γίνεις μητέρα αλλά και να μπορέσεις να διτηρείσαι σε φόρμα. Δεν θεωρώ κακό, να μη χάνεις τη σεξουαλικότητά σου από τη στιγμή που κάνεις ένα παιδί. Μάλιστα για μένα η σεξουαλικότητα του κάθε ανθρώπου είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του», λέει η Queen B κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Καιρός ήταν παιδιά: Ποιο διάσημο ζευγάρι, επιτέλους αρραβωνιάστηκε;

Οι... ευσυνείδητοι του Hollywood: Ποιοι stars δώρισαν υπέρογκα ποσά σε φιλανθρωπικά το 2013;

«Για χρόνια, κατέστρεφα το δέρμα μου με fast food». Ποια supersexy star το είπε;