Αποκλειστικά στο Queen.gr: Συνεργάτης της Ευγενίας Μανωλίδου αποκαλύπτει ότι το μέλλον της εκπομπής της δε θα έχει αίσιο τέλος.

Αποκλειστικά στο Queen.gr: Συνεργάτης της Ευγενίας Μανωλίδου αποκαλύπτει ότι το μέλλον της εκπομπής της δε θα έχει αίσιο τέλος.

Κόκκινος πυρετός επικρατεί στο επιτελείο του Dancing with a stars Daily και σήμερα το Queen.gr σας μεταφέρει δήλωση στενού συνεργάτη της Ευγενίας Μανωλίδου που ανατρέπει όλα όσα είχαμε πει τις προηγούμενες μέρες. Η επόμενη εβδομάδα κρίνεται κρίσιμη για το μέλλον της εκπομπής.

Η χθεσινή εκπομπή φίλοι και φίλες απογοήτευσε. Δεν είμαστε μέντιουμ ή έχουμε κακή διάθεση αλλά η Μιμή Ντενίση δεν έφερε την άνοιξη στα νούμερα τηλεθέασης όπως ήλπιζαν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Με μέσο όρο που δε ξεπερνάει το 6% δεν μπορείς να χαμογελάσεις και να ορθώσεις ανάστημα. Όταν αφήνεις την παρουσιάστρια να μην γνωρίζει τι έχει κάνει η Μιμή Ντενίση στην πορεία της στο θέατρο φταις. Ποιος φταίει θα αναρωτηθείτε τώρα. Σήμερα το σύνολο του τύπου γράφει και σχολιάζει τα «πολικά» νούμερα τηλεθέασης. Ένα ζωντανό και βασανιστικά αργό ωριαίο πρόγραμμα που δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης και καθημερινά σημειώνει όλο και πιο χαμηλά νούμερα. Τα μαύρα σύννεφα αρχίζουν να κάνουν την επίσκεψή τους και άτομο από την παραγωγή της εκπομπής της Ευγενίας δηλώνει αποκλειστικά στο Queen.gr. « Αν συνεχιστεί αυτό έτσι δεν θα μας κρατήσουν ούτε μια εβδομάδα. Η Ευγενία είναι πολύ καλό παιδί και έρχεται πολλές ώρες νωρίτερα να προετοιμαστεί και να δει όλα τα βίντεο. Ταπεινή 'άποψή μου είναι ότι δεν έχει πάνω από 15 μέρες ζωή αυτή η εκπομπή και θα αλλάξουν ριζικά όλα. Ίσως γίνει εβδομαδιαία και όχι καθημερινό» μας λέει και ανατρέπει όλα όσα ακουγόντουσαν και γνωρίζαμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για να κοπεί το μαγκαζίνο αυτό που δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων με την Μαρία Χούκλη.

Την Κυριακή έρχεται το δεύτερο live του Dancing και θα δούμε πολλές εκπλήξεις και βέβαια θα υπάρξει και αποχώρηση. Στον ΑΝΤ1 αισιοδοξούν ότι θα πάρει τα πάνω της αυτή η ζώνη που συναγωνίζεται δελτία ειδήσεων και ένα σίριαλ που σπάει τα μηχανάκια της AGB. Θέλουν, προσπαθούν και είχαν βλέψεις υψηλές. Η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας παραδέχτηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και υπήρχαν προβλήματα στην πρεμιέρα. Έλα μου όμως που συνεχίζονται. Και είναι κρίμα γιατί η σύζυγος του Άδωνη υπογράφοντας στον ΑΝΤ1 , ήρθε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ότι μπορεί να γίνει η βασίλισσα ενός καναλιού που ταλανίστηκε από προβλήματα αλλά βρήκε τον δρόμο του με τις κινήσεις μας του Γιάννη Λάτσιου. Προς το παρών αυτά ανήκουν όχι στην πραγματικότητα αλλά στην επιθυμία κάποιων. Και όπως έμαθα και σήμερα από την αγαπημένη Άση Μπήλιου, η Ευγενία ήξερε από το ζωδιακό της κύκλο ότι θα υπάρχουν προβλήματα Μάρτιο και Απρίλιο στον επαγγελματικό τομέα.

Ας περάσει το τριήμερο με το καλό και έχουμε πολλά να πούμε πολλά την επόμενη εβδομάδα!