Τι ζητά να έχει η Katy Perry οπωσδήποτε στα παρασκήνια;

Τι ζητά να έχει η Katy Perry οπωσδήποτε στα παρασκήνια;

Οι απαιτήσεις μια pop star

 

Αν και είναι μια από τις μεγαλύτερες ντίβες της μουσικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, εν τούτοις αυτά που ζητάει η katy Perry να έχει πάντα στα παρασκήνια, δεν είναι κάτι εξεζητημένο ή ακραίο.

Η 29άχρονη τραγουδίστρια υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μια prive συναυλία στο ξενοδοχείο Caesars Pallas στο Las Vegas και σύμφωνα με το site TMZ, οι απαιτήσεις της, αυτά δηλαδή που έπρεπε να υπάρχουν για εκείνη στα παρασκήνια, δεν ήταν αξιοσημείωτες. Ούτε λευκά τριαντάφυλλα, ούτε έπιπλα συγκεκριμένου χρώματος και μεγέθους, ούτε κούτες με σαμπάνιες και αρωματικά κεριά. Η katy ζήτησε μόνο φρέσκα λαχανικά, όπως σπανάκι, μπρόκολο, λάχανο και σέλινο, ένα μεγάλο καλάθι με τροπικά φρούτα και granola (πρόκειται για ένα μείγμα από βρώμη, ξερούς καρπούς και μέλι), γεύματα χαμηλών λιπαρών και θερμίδων, σνακ όπως αποξηραμένα σύκα, ολικής άλεσης τορτίγιες και τέλος λόγω των γιορτών, 3 μπουκάλια κρασί.

Πριν ένα μήνα περίπου εκείνη και ο φίλος της John Mayer που είχαν μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο, είχαν ζητήσει μια καρέκλα του σκηνοθέτη, ένα παλιωμένο μπουκάλι σκοτσέζικο ουίσκι, υγιεινά σνκας , φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Τελικά πολύ μικρές απαιτήσεις για μια τόσο μεγάλη star.