Μόνο στο Queen.gr . Ποια κομμάτια θα χορέψουν οι διαγωνιζόμενοι στο Κυριακάτικο live " Dancing with a stars"

Μόνο στο Queen.gr . Ποια κομμάτια θα χορέψουν οι διαγωνιζόμενοι στο Κυριακάτικο live " Dancing with a stars"

Λίγες ώρες νωρίτερα αποκαλύπτουμε σήμερα στο Queen.gr  μερικά από τα κομμάτια που θα χορέψουν αγαπημένα μας πρόσωπα στο «Dancing with a stars» . Οι πρόβες πολλές, το άγχος μεγάλο και το αποτέλεσμα θα κριθεί και θα υπάρξει και η πρώτη αποχώρηση.

Οι ετοιμασίες για το δεύτερο ζωντανό σόου του Dancing with a stars 2 συνεχίζονται και όλοι οι συμμετέχοντες βάζουν τα δυνατά τους μέσα από συνεχείς πρόβες να αποδείξουν ότι αξίζουν να συνεχίσουν. Αν και κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό ποια θα είναι τα κομμάτια που προετοιμάζουν σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα κομμάτια που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή το βράδυ να έχουν εικόνα και πολλές πιρουέτες. Στον γρήγορο ρυθμό του jive θα πρέπει να ανταποκριθούν οι άντρες διαγωνιζόμενοι δίνοντας όλη τους την ενέργεια επί σκηνής. Ενώ τα κορίτσια είναι ευκαιρία να εκφράσουν τον ρομαντισμό τους μέσα από το βαλς.
- Η Αγγελική Ηλιάδη θα χορέψει ένα από τα πολύ αγαπημένα της τραγούδια...όπως και πολλών άλλων, το "Still got the blues"
- Ο Κώστας Μαρτάκης "φρίκαρε" με το "Hound Dog", κομμάτι τραγουδισμένο από τον Έλβις Πρίσλεϊ, γιατί ήταν πολύ γρήγορο.
- Πάνο Μουζουράκη για τη Μαρία Τσουρή και το τραγούδι "Φίλα με" το οποίο της άρεσε ούτως ή άλλως.
- "Wooly Bully" για τον Νάσο Γαλακτερό που βρίσκει το κομμάτι πολύ χαρούμενο και δυναμικό, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη θα αγαπήσει το βαλς μέσα από το κομμάτι της Εντίτ Πιάφ.

Αν και ακούστηκε ότι θα χορέψει και η Ζέτα Μακρυπούλια, τουλάχιστον γι αυτή την εβδομάδα το διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Η Ζέτα απλά θα κοιτάξει να αντιπαρατεθεί στην κριτική επιτροπή που έρχεται με άγριες διαθέσεις μιας και δε θα μπορέσει να χαρεί το τριήμερο όπως θα ήθελε!