Η ερωτική σχέση της κολλητής της Άννας Βίσση, Christine Crocos με την Mel B των Spice Girls

Η ερωτική σχέση της κολλητής της Άννας Βίσση, Christine Crocos με την Mel B των Spice Girls

Η καλύτερη φίλη της «Απόλυτης» έχει καλά κρυμμένα μυστικά.

Όταν το 2003 δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της Christine Crocos να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα με την εκρηκτική τραγουδίστρια των Spice Girls η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε με την αποκάλυψη για τα ερωτικά γούστα των δύο γυναικών.

Οι δύο celebrities βρίσκονταν στην καφετέρια Hancock Park του Los Angeles, καθισμένες σε ένα παγκάκι και αδιαφορώντας για τα κλικ των παπαράτσι που είχαν πάρει φωτιά. Το θέμα μοσχοπουλήθηκε στα μέσα, φιγούραρε σε όλα τα πρωτοσέλιδα και έγινε αφορμή για τη δημόσια κατακραυγή της αφροαμερικανής star. Μετά από την αποκάλυψη της δίχρονης σχέσης τους, ακολούθησε καταιγισμός δηλώσεων γυναικών που είχαν σχέση ή συνευρέθηκαν κάποτε ερωτικά με τη διάσημη τραγουδίστρια. Μεταξύ αυτών η Dawn Mackintosh, μία χορεύτρια στριπτίζ, η Emma Blakesley επίσης χορεύτρια και η Christa Parker που ήταν μάλιστα και μητέρα δύο παιδιών.


Σήμερα, η Mel B απολαμβάνει τη μητρότητα πλάι στο σύζυγό της Stephen Belafonte, ενώ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Η Christine πάλι, επέλεξε να μετακομίσει στην Ελλάδα μαζί με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Άννα Βίσση με την οποία δουλεύει αποκλειστικά έχοντας την πλήρη επιμέλεια των videoclip και της σκηνικής της παρουσίας.

Τελικά τι ενδιαφέρει πιο πολύ την παγκόσμια αλλά και ελληνική showbiz; Οι καλλιτέχνες που κρύβουν τις προτιμήσεις τους φτάνοντας πολλές φορές σε ακραίες λύσεις προκειμένου τα πάθη τους να μη δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, ή εκείνοι που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι; Ίσως θα έπρεπε κανείς να αναρωτηθεί ποια είναι η βαρύτητα των σεξουαλικών προτιμήσεων κάποιου ανθρώπου σε σχέση με τη συνολική του συγκομιδή τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική του ζωή. Γιατί είναι περισσότερο αποδεκτοί εκείνοι που κρύβονται από εκείνους που έχουν το θάρρος της επιλογής, του διαφορετικού και του «θέλω» από το επιβαλλόμενο «πρέπει»; Μήπως τελικά δεν έχει καμία σημασία το τι επιλέγει κανείς όταν τα φώτα σβήνουν;

Η «Απόλυτη» Άννα Βίσση τραγουδάει «λατρεμένο το απαγορευμένο» και εμείς συμφωνούμε για άλλη μία φορά μαζί της.