Έφτασε τα 40 κιλά: H star αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με την ανορεξία

Έφτασε τα 40 κιλά: H star αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με την ανορεξία

Το 2006 είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τη διατροφική διαταραχή.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την 32χρονη πρώην reality star και πρώην κολλητή της Paris Hilton. H Nicole Richie, μαμά δύο παιδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Star φαίνεται πως είναι αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με την ανορεξία.
Η celebrity σύμφωνα με το περιοδικό ζυγίζει πλέον 40 κιλά, το ίδιο βάρος που είχε και το 2006 όταν αντιμετώπισε και πάλι τη συγκεκριμένη διατροφική διαταραχή. Οι φωτογραφίες από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της είναι πραγματικά ανησυχητικές. Πριν από λίγες μέρες η Nicole εμφανίστηκε σε εκδήλωση του Antonio Berardi στο Μπέβερλι Χιλς και το εξώπλατο φόρεμα αποκάλυπτε την ισχνή φιγούρα της.

Το περιοδικό στο σχετικό δημοσίευμα υποστήριξε πως η κόρη του Lionel Richie είναι ξανά ανορεξική. Όπως αναφέρει "κάνει συνεχώς δίαιτα και τρέφεται αποκλειστικά με σέλερι, ηλιόσπορους και χυμούς, ενώ οι τσίχλες τη βοηθούν να μειώνει την όρεξη της για φαγητό".
Τα πρώτα σημάδια ότι η star έχει χάσει κιλά ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν εμφανίστηκε στα βραβεία μόδας, CFDA στη Νέα Υόρκη και το χρυσό της φόρεμα δεν μπορούσε να κρύψει τα κόκκαλα της.

Η Nicole Richie, όπως και το 2006 δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες, ελπίζουμε, όμως, να πάρει σύντομα κιλά και να αποκτήσει ξανά την υγιή φιγούρα της.

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη με την ανορεξία: Δείτε πώς είναι σήμερα η Νανά Καραγιάννη