Χωρισμός βόμβα! Ποιο διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι μόλις... χώρισε;

Γωγώ Φούντα
Χωρισμός βόμβα! Ποιο διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι μόλις... χώρισε;

Ενώ είχε ήδη γίνει πρόταση γάμου;

Δεν ξέρουμε αν είναι ο πρώτος διάσημος χωρισμός του 2014, δεν τους προλαβαίνουμε κιόλας, αλλά είναι σίγουρα αυτός που μας αιφνιδίασε περισσότερο απ' όλους, μιας και οι 2 τους μέχρι πολύ πρόσφατα δήλωναν ερωτευμένοι και πλήρως εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο!

Ο λόγος για την Kelly Osbourne και τον αρραβωνιαστικό της Matthew Mosshart οι οποίοι ανακοίνωσαν το τέλος του αρραβώνα τους λίγες μόλις ώρες πριν! Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει φιλικά, ενώ η Kelly ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή της για τη νέα χρονιά!

Το περίεργο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι οι 2 τους αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος, αλλά ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media διατυμπανίζοντας τον έρωτα και την αφοσίωση που έχουν ο ένας στον άλλο! Μάλιστα η Kelly είχε δηλώσει πολλές φορές ότι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να κάνει οικογένεια είναι ο Matthew ενώ παραδεχόταν συγκινημένη ότι έκανε για χάρη της μία τεράστια θυσία, όταν μετακόμισε από τη Μ. Βρετανία στο Los Angeles για να είναι κοντά της.

Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη και η πρόταση γάμου που έγινε το καλοκαίρι δεν θα γίνει ποτέ... γάμος, αλλά ελπίζουμε σύντομα να τα ξαναβρούν γιατί είναι από τα πιο ταιριαστά και συμπαθητικά ζευγάρια της showbiz.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ηθοποιός αποκάλυψε πως κέρδισε ρόλο πηγαίνοντας στην οντισιόν μόνο με τo μπικίνι της;

Το πανέμορφο μοντέλο ανακαλύπτει το νόημα των sexy selfie φωτογραφιών!

Άλλος άνθρωπος: Ποια 49χρονη σταρ είναι αγνώριστη στην καθημερινότητα;