Αποκλειστικά στο Queen.gr: Πούμπουρας - Βλάχος πήραν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν

Αποκλειστικά στο Queen.gr: Πούμπουρας - Βλάχος πήραν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν

Είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr πήραν το εισιτήριο και για δεύτερη σεζόν. Οι φάρσες πουλάνε και η νέα version μετά το Candit camera στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Η επιμονή και η ιδέα του Γιάννη Λάτσιου να γίνει μια εκπομπή με φάρσες έφερε αποτελέσματα και πολλά χαμόγελα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Πλάκα κάνεις» με παρουσιαστές δύο νέα παιδιά κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών και μετά το τρίτο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη το βράδυ και τα χαμόγελα σήμερα είναι ακόμη μεγαλύτερα. Οι επιδόσεις κρίνονται εντυπωσιακές μιας και το νεανικό κοινό αγγίζει το 35% και το γενικό σύνολο της εκπομπής πλησιάζει το 24%. Κατοχυρώθηκε όπως καταλάβατε φανατικές θαυμάστριες - του Queen.gr- των δύο αγοριών το prime time της Τετάρτης μιας και το γυναικείο κοινό βλέπει με μανία τις φάρσες.

Αν δούμε εις βάθος το θέμα φάρσα για 4000 ευρώ θα γεννηθούν πολλά ερωτήματα για το πόσο στημένο είναι το όλο θέμα. Μια μάνα να κανακεύει τον σαραντάρη γιό της και να του δίνει το αυγό του; Σύντροφος κοπέλας να αλείφεται με ελαιόλαδο γυμνός και να δείχνει πόσο καλογυμνασμένο σώμα έχει; Περίεργα πράγματα. Αλλά και που δεν υπάρχει στήσιμο θα μου πείτε; Δε θα είμαστε κακοί και δεν έχουμε πρόθεση τέτοια μιας και τα νέα είναι ευχάριστα. Σύμφωνα με πληροφορίες το δίδυμο πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν την εκπομπή τους μιας και είναι κάτι διαφορετικό και πέτυχε.

Στον ΑΝΤ1 δηλώνουν ευχαριστημένοι και ψάχνουν φθηνές λύσεις για να κερδίσουν μερίδα του εμπορικού κοινού μιας και τα βράδια μεγάλο μέρος πηγαίνει στον Alpha με εκπομπές τύπου «Σπίτι από την αρχή», Έκτορας Μποτρίνι και «Για λογαριασμό σας». Το κλίμα άλλαξε και οι ισορροπίες επανήλθαν εκεί που έπρεπε. Ο Γιάννης Λάτσιος πιστώνετε αυτή την κίνηση ματ να βγάλει από το συρτάρι του προγραμματισμού το πρόγραμμα αυτό που θα πήγαινε για την άλλη σεζόν. Χτες παρακολουθήσαμε μια πρόταση γάμου, μια κοπέλα να κάνει αλλόκοτες κινήσεις για να πείσει τον άνδρα της ότι το αγαπάει και κάνει extreme πράγματα. Επίσης ένα παλικάρι να κάνει καντάδα στον κολλητό του και να σπάει την κιθάρα του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων. Η επιταγή που παίρνουν εκείνη την στιγμή τους ανακουφίζει και όλη αυτή η διαδικασία απλά σπάει ταμεία. Περίπου ένα εκατομμύριο τηλεθεατές λένε ναι στο γέλιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σάββα και στον Δημήτρη που βρίσουν έξυπνα τεχνάσματα για να κάνουν την ζωή δύσκολη ανυποψίαστων πολιτών που πηγαίνουν απλά για ένα ποτό ή φαγητό.