Ποιος γνωστός ηθοποιός ανυπομονεί να ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά με τον Michael Douglas;

Ποιος γνωστός ηθοποιός ανυπομονεί να ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά με τον Michael Douglas;

Η μπογιά του βετεράνου ηθοποιού περνά ακόμα, και όχι μόνο στις γυναίκες.

«Το σενάριο αναφέρει πως θα ανταλλάξουμε περισσότερα από ένα φιλιά. Ποτέ δεν περίμενα πως θα κατάφερνα να φιλήσω τον Michael Douglas!». Αυτή είναι η δήλωση που έκανε ο συμπρωταγωνιστής του Michael Douglas για τις επικείμενες σκηνές στην νέα ταινία του Steven Soderbergh, η οποία θα διηγείται τη ζωή του διάσημου, και αρκετά φανταχτερού, gay πιανίστα Liberace.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος να ακούσει αυτά τα λόγια από μια νεαρή και όμορφη ηθοποιό που μεγάλωσε με είδωλο τον Douglas, η παραπάνω ατάκα ανήκει στον 41χρονο Matt Damon.
Ο ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του νεαρού εραστή του Liberace, τον οποίο θα υποδύεται ο Michael Douglas, και προφανώς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για αυτό.

Από τη μεριά του, ο Douglas είναι επίσης ευχαριστημένος με την νέα ταινία και τον ρόλο του Damon, ενώ δεν σταμάτα να τον πειράζει: «Απλώς θα είμαι πολύ χαλαρός, ώστε η σκηνή να μην βγει σαν καρικατούρα. Ο Matt Damon θα είναι ο νεαρός μου εραστής. Ο Θεός να έχει καλά τον Matt. Μόλις τον είδα άρχισα να τον πειράζω. Του έλεγα: "Φέρε πολύ λίπστικ, μωρό μου".»

Ο Matt Damon δήλωσε, επίσης, πως μετά από πολλές συζητήσεις που είχε με τον σκηνοθέτη, κατάλαβε πως αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία του Soderbergh, αφού ο γνωστός σκηνοθέτης σκοπεύει να αποσυρθεί.