Χρυσές Σφαίρες 2014: Η τάση στο κόκκινο χαλί ήταν «ξέχασα τα εσώρουχά μου»

Χρυσές Σφαίρες 2014: Η τάση στο κόκκινο χαλί ήταν «ξέχασα τα εσώρουχά μου»

Αυτή η τάση δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Μπορεί η μάχη για το χρυσό αγαλματίδιο να δίνεται μέσα στη μεγάλη αίθουσα της διοργάνωσης, αλλά ο πραγματικός αγώνας για τη νικήτρια της βραδιάς πραγματοποιείται στο κόκκινο χαλί!

Και αυτή τη χρονιά είχαμε αρκετές stars, που συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά φλας για τις αποκαλυπτικές τους εμφανίσεις!

Συνήθης ύποπτη ήταν το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία, Miranda Kerr, η οποία εμφανίστηκε σε after party των βραβείων με ένα φόρεμα που μας γνωστοποιούσε την απουσία εσωρούχου... Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η λατίνα σεξοβόμβα του Hollywood, Sofia Vergara, η οποία αποφάσισε να μας προκαλέσει με το αβυσσαλέο ντεκολτέ ενός στενού φορέματος που επέλεξε να φορέσει. Μπορεί να μην ήταν η πιο κομψή εμφάνιση της βραδιάς, αλλά σίγουρα ξεχώρισε!
Η Robin Wright, πρώην σύζυγος του Sean Penn, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αλλά και στο πόντιουμ με την αποκάλυψή της τη στιγμή που παρέλαβε Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε τηλεοπτική σειρά. Η 47χρονη πρωταγωνίστρια κρατώντας το αγαλματίδιο αποκάλυψε την διάφανη ταινία που φορούσε για να στηρίξει το στήθος της, αφού δεν φορούσε στηθόδεσμο.
Τέταρτη και τελευταία έκπληξη της βραδιάς η πάντα εκκεντρική αγγλίδα Victoria Hervey, it girl της Βρετανίας, που πάτησε το κόκκινο χαλί ενός ακόμη after party, με το πιο τολμηρό φόρεμα των φετινών βραβείων. Διάφανο και από τις δύο πλευρές το εντυπωσιακό φόρεμα του Ινδού σχεδιαστή Gaurav Gupta αποκάλυπτε την απουσία εσωρούχου και η 37χρονη από το πρωί κάνει πρωτοσέλιδα...

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσες Σφαίρες 2014: Δείτε και τις 52 εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ (photo gallery)