Οι 2 μεγαλύτεροι γόηδες του Hollywood άφησαν τα μοντέλα και πάρταραν με τις μαμάδες τους!

Γωγώ Φούντα
Οι 2 μεγαλύτεροι γόηδες του Hollywood άφησαν τα μοντέλα και πάρταραν με τις μαμάδες τους!

Αν γινόταν να τους αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο, μόλις το κατάφεραν

Είναι κοινώς αποδεκτό τελικά, ότι οι άντρες όσο κι αν μεγαλώσουν, και όσο πετυχημένοι και διάσημοι κι αν είναι, πάντα θα έχουν μία ιδιαίτερη και παθιασμένη αδυναμία στις μαμάδες τους, τις οποίες φυσικά δεν μπορεί να αντικαταστήσει καμία γυναίκα, ακόμα κι αν αυτή είναι... supermodel!

Οι δύο μεγαλύτεροι γόηδες αυτή τη στιγμή στο Hollywood λοιπόν, γνωστοί και ως... μοντελοπνίχτηδες(!), αποφάσισαν να ρίξουν άκυρο στις καλές τους και να εμφανιστούν στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, με τις μαμάδες τους!

o-BRADLEY-COOPER-LEONARDO-570

Αναφερόμαστε φυσικά στο Leonardo Di Caprio και τον Bradley Cooper, οι οποίοι δεν συνοδεύονταν από τα μοντέλα αγαπημένες τους, Toni Garrn και Suki Waterhouse αντίστοιχα, αλλά από τις μαμάδες τους Irmelin Indenbirken και Gloria Campano.

Μπορεί οι περήφανες μαμάδες να μην έχουν τη φήμη και φυσικά τα νιάτα των κοριτσιών των 2 star, αλλά όπως είναι ολοφάνερο, από γοητεία έχουν μπόλικη, κάτι που φυσικά φρόντισαν να κληροδοτήσουν και στους διάσημους γιους τους.

Αν τους λατρεύαμε μία φορά μέχρι σήμερα, τώρα που συνειδητοποιήσαμε πόση αδυναμία έχουν στις μαμάδες τους, τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε ακόμη:

Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Kim! Γιατί ο Kanye επιτέθηκε σε 18χρονο;

Όχι και η πιο προσεκτική διάσημη μαμά! Στο ένα χέρι το μωρό... στο άλλο η μηχανή

Ντοκουμέντο: H Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη της διαφήμιση 24 χρόνια πριν