«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι κι άσχημη»! Σε ποια star ανήκει η δήλωση αυτή;

Γωγώ Φούντα
«Πείτε με λεσβία, αλλά όχι κι άσχημη»! Σε ποια star ανήκει η δήλωση αυτή;

Από τις λίγες φορές που μας βρίσκει... σύμφωνους

Ο νόμος λέει ότι όταν είσαι στην κορυφή, εκτός από πιστούς θαυμαστές, έχεις και ακόμα πιο πιστούς μισητές (haters), οι οποίοι περιμένουν στη γωνία για μια γκάφα ή απροσεξία προκειμένου να σε κάνουν... βούκινο!

Κάπως έτσι συμβαινει και με την Miley Cyrus, η οποία συμφωνείτε ή όχι, αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο ένα star του πλανήτη, και όχι απαραίτητα για τις φωνητικές της ικανότητες! Όπως είναι φυσικό λοιπόν, υπάρχει τεράστια μερίδα ανθρώπων που κυριολεκτικά την μισεί και από την άλλη, λατρεύει να τη διασύρει και να βγάζει διάφορες φήμες για εκείνη!

mileyyyy

Η τελευταία από αυτές, είναι ότι η Cyrus είναι λεσβία, και όπως συγκεκριμένα έγραψαν μερικοί, άσχημη λεσβία! Και επειδή η Miley λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά την προσοχή του κόσμου, τα πήρε στο κρανίο, όχι γιατί την είπαν λεσβία, αλλά γιατί την αποκάλεσαν άσχημη. «Αποκαλούμαι άσχημη λεσβία πολύ πιο συχνά απ'ότι ο καθένας θα μπορούσε να φανταστεί! Μπορείτε τουλάχιστον να με λέτε ενδιαφέρουσα λεσβία; Σιχαίνομαι τη λέξη άσχημη», έγραψε στο twitter, εμφανώς αγανακτισμένη.

Εδώ που τα λέμε, δεν έχει κι άδικο!