Η Nori West είναι το πιο όμορφο μωρό της showbiz και οι νέες της φωτό το αποδεικνύουν!

Γωγώ Φούντα
Η Nori West είναι το πιο όμορφο μωρό της showbiz και οι νέες της φωτό το αποδεικνύουν!

Η μαμά Kim γεμάτη περηφάνεια μίλησε για τη ζωή με την κόρη της

Ναι είναι το πιο διάσημο μωρό στον κόσμο και ναι είναι από τη στιγμή που γεννήθηκε προνομιούχο, βέβαια για τους γονείς έχουμε μία μικρή ένσταση, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Με τις νέες φωτογραφίες ωστόσο, που μοιράστηκε η περήφανη μαμά Kim Kardashian καλεσμένη στο show της Ellen DeGeneres, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε, ότι είναι και το πιο όμορφο μωρό της showbiz!

Φορώντας μία ροζ κορδέλα, και χαμογελώντας πλατιά στο φακό, η μικρή Nori West, δε θύμιζε σε τίποτα τον πολλά βαρύ και πάντα οργισμένο μπαμπά Kanye και ευτυχώς όχι και τη... χαζοχαρούμενη μαμά της, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι έχει πάρει το ομολογουμένως όμορφο πρόσωπό της!

Η Kim, μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πως δεν θα το ευχόταν σε καμία γυναίκα. «Πέρασα πολύ δύκολα γιατί είχα και αρκετά προβλήματα υγείας. Ωστόσο η επιβράβευση και η ευτυχία που ένιωσα με τη γέννηση της Nori, νομίζω πως άξιζε την ταλαιπωρία. Και έχω να πω, ότι αν δεν γίνεις μητέρα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να καταλάβεις τον πόνο και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και της γέννας. Γι' αυτό το λόγο είπα στην μαμά μου ότι πραγματικά της αξίζει μετάλλιο, όπως και σε κάθε μητέρα του πλανήτη», είπε η Kim, η οποία εξομολγήθηκε ότι θέλει τουλάχιστον... 6 παιδιά!

Kanye σταμάτα να βαράς και... πιάσε δουλίτσα!

Διαβάστε ακόμη:

Bradley Cooper: Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου, δεν ήταν πάντα έτσι (photo)

Ποια star αρνήθηκε τον ρόλο της Lawrence στον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και γιατί;

H Άννα Βίσση και το ολοκαίνουργιο στήθος της! (φωτό)