«Τι είπες για την μητέρα της κοπέλας μου»; Ποιος star έπαιξε ξύλο σε μπαρ;

Γωγώ Φούντα
«Τι είπες για την μητέρα της κοπέλας μου»; Ποιος star έπαιξε ξύλο σε μπαρ;

Και νά' ταν και η πρώτη φορά;

Γενικότερα δεν έχει τη φήμη και του πιο ήρεμου ανθρώπου μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που μπλέκεται σε καυγάδες, συνήθως υπό την επήρρεια αλκοόλ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον ήταν πιο... εντυπωσιακός!

Ο... αλλοπαρμένος, για να το πούμε και ευγενικά, Shia LaBeouf, βρέθηκε σε μία παμπ στο Λονδίνο μαζί με την καλή του και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Nymphomaniac, Mia Goth, κι εκεί που έπιναν ήσυχοι τις μπύρες τους, κάποια στιγμή γύρισε το μάτι του διάσημου ηθοποιού με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα αγνώστων λοιπών στοιχείων!

«Τι είπες για την μητέρα της κοπέλας μου;», ούρλιαξε ο LaBeouf και στη συνέχεια έριξε... κουτουλιά στον ανυποψίαστο, ενώ παράλληλα το κορίτσι του προσπαθούσε μάταια να τον σταματήσει!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μητέρα της καλής του μένει πολύ κοντά στο μαγαζί, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι μάλλον το θύμα είχε προηγούμενα με την κυρία Goth. Ευτυχώς παρενέβη η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν! Εξάλλου αν κρίνουμε και από τον πρότερο βίο του Shia, μάλλον είναι γνωστός στους κόλπους του... εγκλήματος!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι τελικά έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη; Δείτε τη φωτό και θα καταλάβετε!

Bradley Cooper: Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου, δεν ήταν πάντα έτσι (photo)

Ροζ...ίντριγκα με πρώην, νυν και ερωμένη του Ολάντ σε μια φωτογραφία!