Η Katy Perry μιλάει πρώτη φορά για το τεράστιο στήθος της

Η  Katy Perry μιλάει πρώτη φορά για το τεράστιο στήθος της

Αληθινό ή ψεύτικο;

Αν ψάξει κάποιος Google την Kate Perry θα βρει δεκάδες σελίδες αφιερωμένες στο πλούσιο στήθος της τραγουδίστριας. Θαυμαστές της από όλο τον κόσμο αποτίουν το δικό τους φόρο τιμής στο εντυπωσιακό μπούστο της, για το οποίο πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα ότι ήταν αποτέλεσμα κάποιου καλού πλαστικού γιατρού.

Όμως η ίδια φωτογραφήθηκε στο αντρικό περιοδικό G.Q και μίλησε πρώτη φορά για το στήθος της. Με έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε ότι η φύση ήταν ιδιαίτερα απλόχερη με τη 29άχρονη τραγουδίστρια και πώς ό,τι βλέπουμε είναι 100 τοις εκατό αυθεντικό και όχι από το χέρι κάποιου γιατρού του Beverly Hills.

Τι είπε όμως η ίδια για το διάσημο, τεράστιο και ομολογουμένως sexy στήθος της: «Ένα βράδυ ξάπλωσα και κοίταξα τα πόδια μου και προσευχήθηκα στο θεό. Είπα "θεέ μου θα μου δώσεις τόσο μεγάλο στήθος που όταν ξαπλώνω να μην μπορώ να δω τα πόδια μου". Δεν είχα ιδέα ότι κάποια στιγμή θα εμφανίζονταν στο στέρνο μου».

Βάζοντας ένα τέλος στις φήμες για τις πλαστικές δήλωσε: «Ποτέ μου δεν έχω κάνει πλαστική. Ούτε μύτη , ούτε πιγούνι, ούτε ζυγωματικά, ούτε στήθος, τίποτε».
Να την πιστέψουμε ή όχι;