Το ένοχο μυστικό της Kim: Πώς γίνεται να της ταιριάζουν όλα τα τζιν παντελόνια γάντι;

Γωγώ Φούντα
Το ένοχο μυστικό της Kim: Πώς γίνεται να της ταιριάζουν όλα τα τζιν παντελόνια γάντι;

Σας έχουμε την απάντηση την οποία σίγουρα δεν φανταζόσασταν ποτέ!

Την Kim Kardashian την λες πολλά πράγματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την λες... κορμάρα! Λαμβάνοντας αυτό λοιπόν υπόψη μας, δεν μπορούμε παρά να γινόμαστε έξαλλες κάθε φορά που βλέπουμε τη χυμώδη star να κυκλοφορεί φορώντας τα υπέροχα τζιν παντελόνια της, τα οποία δείχνουν σαν να είναι κομμένα και ραμμένα πάνω της!

Λοιπόν κορίτσια η Kim έχει ένα ένοχο μυστικό το οποίο αποκαλύφθηκε και το οποίο λύνει το μυστήριο που περιβάλλει τόσο καιρό την... γκαρνταρόμπα της! Μεταξύ άλλων υπαλλήλων λοιπόν, η reality star έχει και έναν κύριο, ονόματι Clay τον οποίο πληρώνει 3,000 λίρες την ημέρα(!) και ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του... ξεχειλώματος!

Για να γίνουμε πιο σαφείς λοιπόν, η Kim αγοράζει ένα πανάκριβο τζιν το πρωί, και εκείνος, το αργότερο μέχρι το απόγευμα της το έχει φέρει ακριβώς στα μέτρα της! Και όταν εννοούμε μέτρα, αντιλαμβάνεστε ότι το... κονταίνει και φυσικά το ξεχειλώνει, πώς δεν ξέρουμε γιατί μάλλον είναι μυστικό, σε μέση και γλουτούς!

Αποτέλεσμα; Η Kim φοράει τα τζιν της, δείχνει πιο ωραία σε σχέση με εμάς, που είμαστε και 10 κιλά λιγότερο, και όλα αυτά επειδή δεν έχουμε 3.000 ψωρολίρες να δώσουμε σε έναν αντίστοιχο Clay! Αδικία...

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι σκεφτόταν; Αυτή είναι η πιο... αψυχολόγητη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί που είδατε ποτέ!

Οι stars του Hollywood συμβουλεύουν: Τα do's για καλύτερο sex!

«Ευχαρίστως σκότωνα τον πατέρα μου αν γλίτωνα τη φυλακή»! Ποια celebrity το είπε;