Η Kim τα έχει παίξει! Για ποιο λόγο «λιμοκτονεί» η reality star;

Γωγώ Φούντα
Η Kim τα έχει παίξει! Για ποιο λόγο «λιμοκτονεί» η reality star;

Κάποιος να της βάλει μυαλό!

Είναι γνωστό ότι οι stars δεν είναι και οι πιο φυσιολογικοί άνθρωποι, ούτε εμείς βέβαια θα ήμασταν αν είχαμε τους παπαράτσι να μας κυνηγούν σε κάθε μας βήμα. Ωστόσο, είναι και μερικοί οι οποίοι αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε ακρότητες.

Όταν μιλάμε για ακρότητες, δεν μπορεί να μην μας έρθει στο μυαλό, η Kim Kardashian η οποία δείχνει να έχει χάσει το μέτρο στη ζωή της, αν και αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια! Η νέα μανία λοιπόν της ζουμπουρλούς Kim είναι να φτάσει το νούμερο... 0! Με ελληνικά δεδομένα, αυτό είναι το xsmall, κάτι που αυτομάτως σημαίνει, ότι η διάσημη τηλεπερσόνα κυριολεκτικά λιμοκτονεί!

«Η Kim θέλει απελπισμένα να αδυνατίσει και μάλιστα να γίνει πιο λεπτή απ' ότι ήταν πριν μείνει έγκυος. Θέλει σαν τρελή να φτάσει το νούμερο 0, για να όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή στο γάμο της! Κάνει τη δίαιτα Atkins και έχει να φάει υδατάνθρακα πάνω από 4 μήνες. Το έχει πάρει απόφαση», αποκαλύπτει φίλη της.

Εμείς έχουμε να της πούμε, ότι αφενός το νούμερο 0 δεν είναι ρεαλιστικός στόχος, διότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, και αφετέρου, ότι δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν τις αναλογίες ανορεξικού μοντέλου γιατί απλά κάποια θα πρέπει να κρατήσει και το λάβαρο της τσουπωτής ψηλά!

Η αλήθεια να λέγεται...

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί το Mega ψάχνει απεγνωσμένα την ελληνίδα Sofia Vergara;

Πώς αντέδρασε η Vanessa Paradis όταν έμαθε για τον αρραβώνα του Johnny Depp;

Ποιος και γιατί απαγόρευσε στην Keira Knightley να... σουφρώνει τα χείλη της;