Το ερωτικό τρίγωνο Miller-Law-Craig: Μια αποκάλυψη που έχει αναστατώσει το Ηollywood

Γωγώ Φούντα
Το ερωτικό τρίγωνο Miller-Law-Craig:  Μια αποκάλυψη που έχει αναστατώσει το Ηollywood

Ή αλλιώς.... η πανηγυρική αθώωση του Jude

Θυμάστε που πριν λίγα χρόνια το διάσημο και φουλ ερωτευμένο ζεύγος Jude Law-Sienna Miller χώριζε έπειτα από τη γνωστή πια απιστία του Βρετανού γόη με την νταντά, και καθόλου ωραία αν μας ρωτάτε, των παιδιών του;

Ήταν τότε που όλες οι γυναίκες είχαμε πάρει το μέρος της Sienna καθώς η άμοιρη κοπέλα είδε τον αρραβώνα της να καταστρέφεται εν μία νυκτί και τα όνειρά της για οικογένεια με τον όμορφο καλό της να διαλύονται!

Αυτά όμως... last year γιατί αυτές τις μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις που μάλλον θα σας... καραφλιάσουν! Ο Jude λοιπόν κλήθηκε λίγες μέρες πριν να καταθέσει στο δικαστήριο για το γνωστό πλέον σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την «News Of The World». Αυτό όμως που δεν περίμενε ο Law, ήταν οι πιο... προσωπικές ερωτήσεις των δικαστών, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι μιας καλά κρυμμένης απιστίας, και αυτή τη φορά όχι δικής του!

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ αναγκάστηκε να παραδεχτεί, πως η καλή του τον απατούσε με το φίλο του... Daniel Craig, και πως ο ίδιος είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η πληροφορία αυτή να μη διαρρεύσει στον Τύπο. Η Sienna και ο Daniel γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Layer Cake» ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και ο κινηματογραφικός James Bond ήταν σε σχέση εκείνη την περίοδο και μάλιστα σοβαρή.

Γνώριζα τον Daniel πάρα πολλά χρόνια κι έτσι τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι τα ξέρω όλα και πως θα ήταν καλό να τα πει κι εκείνος στην τότε κοπέλα του Satsuki Mitchell. Δυστυχώς η πληροφορία διέρρευσε και μάλιστα από άτομο του συγγενικού μου περιβάλλοντος, είπε ο... απατημένος γόης!

Είδατε τελικά πως όντως τα φαινόμενα απατούν και τελικά ο Jude βγήκε... λάδι; Ή τουλάχιστον η Sienna δεν είναι πια τόσο αθώα στα μάτια μας και υποθέτουμε και του υπόλοιπου κόσμου.

Διαβάστε ακόμη:

Είδαμε τη Άννα Δρούζα μετά από καιρό και έχει παχύνει πολύ!

Ποια διάσημη εμφανίστηκε στο afteparty των Grammy φορώντας την Άρτα και τα Γιάννενα;

Η Jessica Alba πάχυνε και... μας αρέσει ακόμα περισσότερο!