O σχεδιαστής της Beyonce αποκαλύπτει πόσο μικροσκοπική έχει γίνει η star!

Γωγώ Φούντα
O σχεδιαστής της Beyonce αποκαλύπτει πόσο μικροσκοπική έχει γίνει η star!

Η Beyonce έμεινε 2 κόκαλα!

Τα Grammys αποτελούν πια παρελθόν και σίγουρα ένας λόγος για τον οποίο θα μείνουν αξέχαστα, ίσως και ο μοναδικός, είναι η εμφάνιση της Beyonce με τον Jay Z επί σκηνής!

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι η superstar δεν άκουσε και λίγα για το προκλητικό της show, ειδικά από εξοργισμένους γονείς οι οποίοι θεώρησαν ότι άνθρωποι σαν την Beyonce κάνουν τελετές σαν τα Grammy ακατάλληλα για παιδιά, δεν μπορέσαμε να μη σταθούμε και φυσικά να θαυμάσουμε, την απίστευτη σιλουέτα της star η οποία έδειχνε να έχει μείνει κυριολεκτικά μισή!

Η... επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο το σχεδιαστή του προκλητικού της φορέματος, Michael Costello ο οποίος είπε: «Ήταν απίστευτο. Δεν κάναμε καμία πρόβα με την Beyonce. Το φόρεμα είχε φτιαχτεί για να εφαρμόζει ακριβώς στο μοντέλο, ωστόσο δε χρειάστηκε καμία μετατροπή γιατί πλέον έχει γίνει μικροσκοπική! Αρκεί να σας πω ότι φοράει νούμερο xsmall»!

Όχι κι άσχημα για μία γυναίκα που είναι από τη φύση της καμπυλωτή. Φαίνεται ότι η χορτοφαγική διατροφή που κάνει έχει αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star που ήταν full στα... μέλια με τον καλό της, μόλις χώρισε;

Ποια διάσημη εμφανίστηκε στο afteparty των Grammy φορώντας την Άρτα και τα Γιάννενα;

Η Jessica Alba πάχυνε και... μας αρέσει ακόμα περισσότερο!