Tρέμε Anna Wintour! Ο Kanye West είναι έξαλλος μαζί της και δεν θα πιστέψετε το λόγο!

Γωγώ Φούντα
Tρέμε Anna Wintour! Ο Kanye West είναι έξαλλος μαζί της και δεν θα πιστέψετε το λόγο!

Τι μπορεί να χωρίζει τη Σιδηρά Κυρία της μόδας με τον... πυροβολημένο ράπερ;

Η αλήθεια είναι ότι μία τέτοια κόντρα δεν την περιμέναμε ποτέ, αλλά να που τελικά ο Kanye West μας αποδεικνύει ότι μόνο... με τα ρούχα του δεν έχει ακόμα τσακωθεί! Και εφόσον του έχουν μείνει και κάποιοι εκπρόσωποι από το ανθρώπινο είδος, λίγοι μη φανταστείτε, είπε αυτή τη φορά να τα βάλει με την Anna Wintour!

Μήλον της Έριδος λοιπόν είναι το εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου της Vogue στο οποίο ποζάρει η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Girls Lena Dunham. Ο Kanye λοιπόν, τα πήρε κρανίο καθώς θεωρεί ότι στη θέση της πολυτάλαντης Lena θα έπρεπε να είναι η... Kim Kardashian!

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η Kim έχει εκφράσει τον διακαή της πόθο να κοσμήσει το εξώφυλλο τους διάσημου περιοδικού, ενώ μιας και ο καλός της διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διευθύντρια Anna Wintour, τον έχει βάλει πολλές φορές να μεσολαβήσει, χωρίς φυσικά αποτέλεσμα!

«Ο Kanye είναι έξαλλος με την Anna και πιστεύει ακράδαντα ότι η Kim άξιζε πολύ περισσότερο να είναι στο εξώφυλλο της Vogue καθώς τη θεωρεί την πιο περιζήτητη γυναίκα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη», λέει άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. «Πιστεύει ότι η Anna έχει πέσει θύμα όλων αυτών που λέγονται για την Kim και επηρεάζεται αρνητικά», καταλήγει.

Εμάς η Anna Wintour για θύμα δεν μας κάνει, αλλά αν το λέει ο Kanye εμείς δε θα διαφωνήσουμε. Είμαστε για να τρώμε σκαμπίλια τώρα;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς είναι η Beyonce αμακιγιάριστη μόλις ξυπνήσει (φωτό)

Justin Bieber: Ποιες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις εξετάσεις του;

Παιδιά ψυχραιμία! Ποιο διάσημο ζεύγος «πλακώθηκε» καταμεσής του δρόμου;