Για ποιο λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει τη Lupita Nyong'o;

Γωγώ Φούντα
Για ποιο λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει τη Lupita Nyong'o;

Και τι σχέση έχει ο Brad;

Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και θυελλώδης. Τόσο μάλιστα που κατέστρεψε ένα γάμο και έκανε μία άλλη μεγάλη star του Hollywood να κλαίει και να οδύρεται. Ωστόσο, όπως όλοι οι έρωτες, ακόμα κι αυτός με τα χρόνια ίσως να μην παραμένει τόσο δυνατός.

Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, η σχέση των οποίων φαίνεται να περνάει μία μικρή κρίση με την Angie να κάνει σχεδόν καθημερινά σκηνές ζηλοτυπίας στον καλό της! Ο λόγος; Η τεράστια αδυναμία που δείχνει ο Brad στο... φυντάνι του Lupita Nyong'o η οποία θεωρείται το νέο καυτό όνομα του Hollywood έχοντας ήδη σαρώσει τα βραβεία!

lupita-pitt

Η Lupita λοιπόν, πρωταγωνιστεί στην ταινία 12 Years a Slave του οποίου παραγωγός είναι ο Brad, και όπως είναι φυσικό, νιώθει πολύ περήφανος για την τεράστια επιτυχία της. «Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πλάσμα», είπε και τα νεύρα της Angelina έγιναν κουρέλι! Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, όταν ο Brad ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία, για να συναντήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του, η Angie δεν τον υποδέχτηκε και ιδιαιτέρως θερμά! Βλέπετε, είχε ήδη ενημερωθεί μέσω ίντερνετ για τα... καμώματα του καλού της, και σε έξαλλη κατάσταση του ζήτησε να μην είναι τόσο... θερμός στις δημόσιες εκδηλώσεις του γιατί την φέρνει σε δύσκολη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι η Angelina δε φαίνεται και για κορίτσι που... χαρίζεται! Μήπως όμως όλα αυτά είναι παρατραβηγμένα; Ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε ακόμη:

Παιδιά ψυχραιμία! Ποιο διάσημο ζεύγος «πλακώθηκε» καταμεσής του δρόμου;

H Scarlett Johansson θύμα του photoshop! Δείτε τη φωτογραφία που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Justin Bieber: Ποιες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις εξετάσεις του;