Η Gwyneth Paltrow πούλησε το σπίτι της στο Λονδίνο και οι γείτονες έκαναν... πάρτι!

Η Gwyneth Paltrow πούλησε το σπίτι της στο Λονδίνο και οι γείτονες έκαναν... πάρτι!

Δείτε γιατί δεν ήθελαν για γειτόνισσά τους, την Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin πριν από 10 χρόνια αγόρασαν ένα πολυτελές σπίτι στ Βόρειο Λονδίνο το οποίο ανήκε στην επίσης πολύ γνωστή Χολιγουντιανή ηθοποιό Kate Winslet. To ζευγάρι είχε την ιδέα να αγορά και το διπλανό σπίτι προκειμένου να τα δυο ακίνητα να ενωθούν και να αποκτήσουν ένα πολύ μεγαλύτερο σπίτι με 33 δωμάτια.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των εργασιών της ανακαίνισης πιστεύετε ότι είχαν ζητήσει τη δημιουργία πισίνας, γυμναστηρίου, αποδυτηρίων, τριών επιπλέον υπνοδωματίων και ακόμα ένα μπάνιο.

Όλες αυτές οι εργασίες άρχισαν να δημιουργούν πονοκέφαλο, όχι στους ιδιοκτήτες, αλλά στους γείτονες που έβλεπαν τα έργα να γίνονται και να μην ολοκληρώνονται. Μάλιστα η είδηση της πώλησης του σπιτιού, τους χαροποίησε ιδιαίτερα αρκεί να δείτε τι δήλωσαν στη Daily Mail. "Ανεχτήκαμε χρόνια τις οικοδομικές τους εργασίες. Έριξαν δέντρα ώστε να παρκάρουν τα υπερπολυτελή τους αυτοκίνητα ενώ έφτιαξαν μια τεράστια πισίνα στην αυλή τους" δήλωσε ένας κάτοικος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, " Το πρόβλημα είναι ότι πάλι θα έρθει κάποιος όμοιος τους να μείνει εδώ και θα έχουμε πάλι τα ίδια".

Όσο για τη Gwyneth Paltrow πλέον έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες και αναζητά ένα πολύ μικρό σπίτι στο Λονδίνο, μιας και δεν περνά πολύ καιρό στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης:

Είμαι πολύ busy για να... παντρευτώ: Ποια star αρνείται να περάσει βέρα;