Τέλος οι αποκαλύψεις! Ποιος απαγόρευσε στην Kate Middleton να φοράει μίνι φορέματα;

Τέλος οι αποκαλύψεις! Ποιος απαγόρευσε στην Kate Middleton να φοράει μίνι φορέματα;

Κρίμα γιατί η Δούκισσα είχε τα πιο καλλίγραμμα πόδια της Αγγλίας!

Έχει ανακηρυχθεί μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Κάθε εμφάνισή της αντιγράφεται από δεκάδες χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως ενώ οι fashion editors έχουν βρει στο πρόσωπό της το νέο σύμβολο κομψότητας.

Η πεθερά της, όμως, δηλαδή η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πείθεται και τόσο εύκολα! Η αγγλική Daily Mail δημοσίευσε σήμερα αποκλειστικό ρεπορτάζ από το παλάτι στο οποίο εμφανίζει τη βασίλισσα να επεμβαίνει στις στιλιστικές επιλογές της νύφης της, Kate Middleton!

Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ, τον Απρίλιο η Kate μαζί με τον πρίγκηπα William θα ξεκινήσουν περιοδεία τεσσάρων εβδομάδων στη μακρινή Αυστραλία. Για την περιοδεία αυτή η Ελισάβετ θα δανείσει στη Δούκισσα αρκετές τιάρες και κοσμήματα από τη βασιλική συλλογή (τα περισσότερα μάλιστα είχαν δοθεί και στην αδικοχαμένη Diana) ενώ θα της "δανείσει" και την επί 20 χρόνια στιλίστρια της, Angela Kelly.

article-2550166-1B21F52200000578-474 306x736

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συμβούλεψε τα ρούχα που θα πάρει μαζί της η γλυκιά Kate (και δεν είναι και λίγα με 4 διαφορετικές εμφανίσεις κάθε μέρα) να μην είναι αποκαλυπτικά. Άρα λοιπόν μπορούμε να ξεχάσουμε τα αέρινα mini φορέματα. Φωτογραφίες όπως η περσινή με το κίτρινο φόρεμα της Kate Middleton να ανεμίζει και να αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της, μην περιμένετε να ξαναδείτε. Τα ταγέρ και τα maxi θα πρωταγωνιστούν πλέον στην γκαρνταρόμπα της Kate και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως ευτυχώς της πάνε όλα!



Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς σουτιέν η Selena Gomez με λευκό πουκάμισο