«Μου είπε να ξαπλώσω και μετά με κακοποίησε».Η θετή κόρη του Woody Αllen σοκάρει & διχάζει

«Μου είπε να ξαπλώσω και μετά με κακοποίησε».Η θετή κόρη του Woody Αllen σοκάρει & διχάζει

Διαβάστε τη σοκαριστική επιστολή της Dylan Farrow, που  δίχασε την κοινή γνώμη.

Η φετινή υποψηφιότητα του αμφιλεγόμενου -αλλά κατά γενική ομολογία ταλαντούχου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Woody Allen- για το χρυσό αγαλματίδιο έφερε στην επιφάνεια την οργή της οικογένειας Farrow.


Σήμερα η θετή του κόρη, Dylan Farrow (από τη σχέση του με την ηθοποιό Mia Farrow) έγραψε μια σοκαριστικά λεπτομερή επιστολή στο blog των New York Times, στην οποία κατηγορεί τον διάσημο καλλιτέχνη για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν μόλις επτά χρονών.

«Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το τρενάκι του αδελφού μου. Μετά με κακοποίησε. Μου μιλούσε καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, ψιθυρίζοντας μου ότι ήμουν καλό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας. Μου υποσχέθηκε πως θα πηγαίναμε στο Παρίσι και θα γινόμουν η star στις ταινίες του". Στην επιστολή που δημοσιεύτηκε σήμερα και έχει διχάσει τα αμερικανικά media, η Dylan περιέγραψε ακόμη πως ο θετός της πατέρας πάντα έβρισκε τρόπο να την αγγίζει. Ανάμεσα στις ακατάλληλες πράξεις του ήταν να βάζει τον αντίχειρά του στο στόμα της, να την πιέζει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και να της σπρώχνει το κεφάλι στα γυμνά πόδια του.
"Νόμιζα ότι οι μπαμπάδες έτσι ήταν με τις κόρες τους. Αυτό όμως που μου έκανε στην αποθήκη εκείνη την ημέρα ήταν διαφορετικό".

Όπως ανέφερε η Dylan δεν μπόρεσε να κρατήσει μυστικές τις συναντήσεις με τον πατέρα της και ρώτησε τη μητέρα της, Μia αν και ο δικός της πατέρας έκανε σε εκείνη τα ίδια πράγματα. Οι αποκαλύψεις της επτάχρονης τότε Dylan έδωσαν τέλος στη σχέση του διάσημου ζευγαριού και ξέκινησε μια σφοδρή δικαστική διαμάχη. Ο Woody τότε είχε υποστηρίξει πως η Farrow είχε πείσει την κόρη τους να κάνει αυτές τις δηλώσεις και πως ο ίδιος δεν κακοποίησε ποτέ την κόρη του. Η Dylan είδε δεκάδες ψυχολόγους για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα της μαρτυρίας της, αλλά χωρίς άλλα αποδεικτικά η υπόθεση δεν συνεχίστηκε. Το αποτέλεσμα της δίκης ήταν να απαγορευτεί στον Woody να βλέπει τα παιδιά του. Η αμερικανική δικαιοσύνη δεν άσκησε ποτέ κατηγορίες εις βάρος του σκηνοθέτη εξαιτίας όπως είπαν της ιδιαίτερα κρίσιμης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η Dylan.

Με αυτή την επιστολή το θέμα έρχεται στην επιφάνεια ξανά μετά από αρκετά χρόνια και ενώ η Dylan ζει πλέον μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον άντρα της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η αμερικανική δικαιοσύνη παρά τις σημερινές αποκαλύψεις δεν πρόκεται να ασκήσει κατηγορίες εις βάρους του Woody Allen, καθώς η δίκη του 1992 έχει ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

Η σοκαριστική αυτή επιστολή δίχασε την παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε πως πολλοί δημοσιογράφοι (δυστυχώς με μπόλικη ελαφρότητα και έλληνες συνάδελφοι σε διάφορα sites), χωρίς βέβαια να είναι μπροστά στα γεγονότα ή να έχουν κάποια πηγή παίρνουν θέση ως συγκαλλυμένοι δικηγόροι του Woody Allen. Αυτό το θέμα κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως άποψη, αλλά προτιμότερα ως μεταφορά μιας είδησης που κανείς μας δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να αντικρούσει.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Shakira αποπλάνησε την Rihanna (video)