Η μόνη γυναίκα ηθοποιός στο Hollywood που πληρώνεται περισσότερο όσο μεγαλώνει!

Η μόνη γυναίκα ηθοποιός στο Hollywood που πληρώνεται περισσότερο όσο μεγαλώνει!

Το 34ο έτος ηλικίας ρίχνει κατακόρυφα τις αμοιβές για τις γυναίκες

Λυπηρό, όμως αληθινό. Οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια μεταχείρηση με τους άντρες, ιδίως όταν περάσουν τα χρονάκια. Ούτε καν στο Hollywood.

Οι γυναίκες ηθοποιοί φτάνουν συνήθως στο απόγειο ή σε οριστικό σημείο στην καριέρα τους, όταν αγγίξουν τα 34 χρόνια. Αμέσως μετά, με στατιστική ακρίβεια, αρχίζει η πτώση. Το αντίθετο συμβαίνει με τους άντρες, που στα 51 τους πλωρώνονται πιο καλά από ποτέ. Τα στατιστικά προέκυψαν από δείγμα που πήρε το Journal of Management Inquiry, από 265 διάσημους και γνωστούς ηθοποιούς του κινηματογράφου. Ο καθηγητής Timothy Judge, το αιτιολόγησε. Ρόλο παίζει η εμφάνιση στις γυναίκες και όχι το ταλέντο. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες θέλουν να δουν στις οθόνες τους, σέξι, γεμάτες ενέργεια και σφρίγος νέες γυναίκες. Οι ώριμοι άντρες είναι πιο ευνοημένοι. Σε εκείνους οι ρυτίδες και οι λευκές τρίχες, δίνουν ακόμη περισσότερη γοητεία.

complicated-ny-premiere-2009-meryl-streep-39151

Ένα όνομα μόνο αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Η Meryl Streep, Η 64χρονη ηθοποιός, όχι μόνο δεν πληρώνεται λιγότερο, αλλά για κάθε δουλειά- οι παραγωγοί από μόνοι τους της δίνουν περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

Queen αποκάλυψη: H Julia Roberts μεταλλάσσεται σε... Meryl Streep!

Σκάνδαλο: Ούτε η παντρεμένη Meryl Streep δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του Jack Nicholson