Ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα Βανδή δεν συναντήθηκε με την Άννα Βίσση!

Ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα Βανδή δεν συναντήθηκε με την Άννα Βίσση!

Και ήρθαν τόσο κοντά!

Η κίνηση της Δέσποινα Βανδή να επισκεφτεί το "Pantheon Theater" που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση έγινε πρωτοσέλιδη είδηση και κεντρικό θέμα συζήτησης σε φιλικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Τα μπράβο διαδέχτηκαν τα επιτέλους, σε μια κόντρα που μετρά ήδη πολλά χρόνια και κανείς σχεδόν δεν θυμάται γιατί και πώς ξεκίνησε;

Η Δέσποινα αποφάσισε να δεχτεί την πρόσκληση του φίλου της και συνεργάτη της στο "The Voice" και μαζί με τον Ηλιά Κοκοττό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο, πήγε το Σάββατο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο, απόλαυσε το πρόγραμμα και καταχειροκρότησε τους δύο καλλιτέχνες. Στο διάλειμμα η Δέσποινα επισκέφτηκε το καμαρίνι του Αντώνη, όχι όμως και της Άννας και ενώ η επίσημη δικαιολογία των ανθρώπων της εξηγούσε πώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος (το διάλειμμα διαρκεί μονό 15 λεπτά) η ανεπίσημη δικαιολογία είναι ότι η Δέσποινα δεν ήθελε σε αυτή τη φάση να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στη κόντρα της με την Άννα Βίσση.

Κάποιοι επισήμαναν επίσης ότι ίσως περίμενε ένα μήνυμα ή ένα κάλεσμα της Άννας, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Έτσι άλλη μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πέρασε και χάθηκε όμως το πρώτο βήμα ώστε να μειωθεί η απόσταση μεταξύ τους έγινε.