Το μήλο κάτω από την μηλιά: Οι Goldie Hawn και Kate Hudson είναι απλά αξιολάτρευτες!

Το μήλο κάτω από την μηλιά: Οι Goldie Hawn και Kate Hudson είναι απλά αξιολάτρευτες!

Ποιος δεν αγαπάει το αγαπημένο ντουέτο μαμάς και κόρης του Hollywood;

Κανένα άλλο δίδυμο μαμάς- κόρης στο Hollywood δεν είναι εξίσου αγαπητό με τις Goldie Hawn και Kate Hudson. Οι δύο τους, έχουν καταφέρει να κλέψουν τις καρδιές των εκατομμυρίων fans τους με τους δυναμικούς χαρακτήρες, την χαλαρή συμπεριφορά αλλά και την μοναδική αίσθηση του στυλ τους.

Η Goldie Hawn ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός την δεκαετία του '60 και, μέχρι το 1979, όταν γεννήθηκε η Kate, ήταν ήδη σταρ. Έτσι, η Kate μεγάλωσε στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ νεαρή ηλικία. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι οι πρώτες αναμνήσεις της μαμάς της ως διάσημης ήταν «να παρακολουθώ τον make up artist να την βάφει. Ήταν μαγευτικό να βλέπω το πρόσωπό της να μεταμορφώνεται. Μεγάλωσε ξέροντας ότι το μακιγιάζ μπορεί να πει μία ιστορία. Ακόμα και σήμερα, λατρεύω να βάζω make up σε ανθρώπους».

Ένα ακόμη από τα προτερήματα της διασημότητας είναι, φυσικά, τα ρούχα αν και η 35χρονη ηθοποιός ομολογεί ότι η διάσημη μαμά της δεν κράτησε τίποτα για να της δώσει. «Η μητέρα μου δεν κράτησε τίποτα από τα ρούχα της και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερές μου απογοητεύσεις. Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και την ρωτάω "που είναι αυτό το παντελόνι;" Και μου απαντάει ότι το έχει δώσει». Πάντως και οι δύο μοιράζονται την ίδια, χαλαρή αίσθηση του στυλ. Παρότι ομολογουμένως αγαπάνε τα όμορφα ρούχα, δεν δίνουν τόση σημασία στην εικόνα τους. «Θέλω να νιώθω ελευθερία στις κινήσεις μου. Τα ρούχα μου πρέπει να είναι άνετα. Δεν θέλω να νιώθω ότι τα ρούχα μου με περιορίζουν, και ποτέ δεν μου άρεσαν οι αυστηρές γραμμές», έχει δηλώσει η Hudson για το στυλ της. «Όλοι το αποκαλούν μποέμ, αλλά βασικά είναι πολύχρωμο και άνετο. Δεν μου αρέσει τίποτα που να φαίνεται υπερβολικά προσεγμένο, μου αρέσει η μόδα με προσωπικότητα».

Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς ότι αυτές οι δύο υπέροχες γυναίκες έχουν αυτή την σχέση ενώ, όταν ρωτούνται τι αγαπάνε πιο πολύ η μία στην άλλη, η απάντηση είναι η ίδια: «Λατρεύω το γέλιο και το χαμόγελο της μαμάς μου», δηλώνει η Kate, ενώ η Goldie λέει: «Κι εγώ λατρεύω το γέλιο της Kate. Μου θυμίζει την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι και γελούσε με την καρδιά της και είναι το πιο όμορφο και αγνό πράγμα. Ακόμα και σήμερα, όταν γελάει, τρελαίνομαι».

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τον κούκλο γιο της Goldie Hawn και του Kurt Russell σε μία σπάνια εμφάνιση
Είμαι πολύ busy για να... παντρευτώ: Ποια star αρνείται να περάσει βέρα;
Οι ελληνικές διακοπές της Goldie Hawn