Μας αποτρέλαναν: Η Kim εμφανίστηκε με παλτό, η Khloe με σορτσάκι και η μάνα με φόρεμα

Μας αποτρέλαναν: Η Kim εμφανίστηκε με παλτό, η Khloe με σορτσάκι και η μάνα με φόρεμα

Καλέ τι καιρό κάνει εκεί στο L.A;

Πήγε το Kardashianεϊκο για γεύμα μες στο μεσημέρι σε κάποιο εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Μέχρι εκεί όλα καλά έως ότου προσέξει κάποιος τις τρεις εμφανίσεις που έκαναν για την ίδια ώρα, την ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος μάνα- manager και κόρες, Kim και Κhloe.

Μα, δείτε προσεκτικά και πείτε μου. Φτάνει η Kim Kardashian με ένα μαύρο παντελόνι μέχρι το γόνατο, συνδυασμένο από κάτω με πέδιλα που βγάζουν μάτι και απο πάνω πέταξε και το παλτό. Ε, βλέποντας την φωτογραφία λες μια πούντα την έχει στο L.A, μέχρι που καταφθάνει στο γεύμα και η Κhloe.

Η Κhloe εμφανίζεται με τζίν σορτσάκι, που πιο πάνω δεν πάει, και ένα μακό μαύρο μπλουζάκι με μανίκι. Λες, δεν γίνεται ή κάψες έχει η συγκεκριμένη ή είναι από άλλη μέρα η φωτογραφία τραβηγμένη.

Και στο τέλος έρχεται η μάνα- manager, η Kris Jenner, αυτή η μάνα που όλα τα κάνει για την οικογένεια, τις κόρες και την...τσέπη της. Για να επανέλθω όμως στο θεματάκι μας, η μανα- manager υπέρλαμπρη εμφανίζεται με μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και ανοιχτό ντεκολτέ που ξεπηδά και λίγο το σουτιέν (σ.σ είναι και sexy) και μας αποτελειώνει.

Τρεις εποχές μαζί! Άνοιξη η μάνα, δροσερή καλοκαιρινή βραδιά η Chloe και η Kim χειμώνας. Το σίγουρο είναι πως και οι τρεις βρεθήκανε την ίδια ώρα και μέρα στο ίδιο μέρος για φαγητό.

Διαβάστε επίσης:

Tι συνέβη στα μαλλιά της Kim Kardashian που την έκανε έξαλλη;