Κάποιος να τη σταματήσει: Η Donatella Versace δεν έχει πλέον ανθρώπινα χαρακτηριστικά

Γωγώ Φούντα
Κάποιος να τη σταματήσει: Η Donatella Versace δεν έχει πλέον ανθρώπινα χαρακτηριστικά

Όχι ήταν και η επιτομή της φυσικής εμφάνισης αλλά το κακό παράγινε!

Σίγουρα πλέον είναι ελάχιστες οι stars που είναι 100% φυσικές, που δεν έχουν κάνει καμία απολύτως πλαστική επέμβαση δηλαδή. Όταν βέβαια σε έναν κόσμο, που ακόμη και η απλή καθημερινή γυναίκα, κάνει botox, και καλά κάνει αν έχει την οικονομική άνεση, μας φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μπορέσεις να εντοπίσεις celebrity που να γερνά φυσικά!

Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές, οι οποίες... τραβιούνται με μέτρο, ώστε το αποτέλεσμα να παραμένει όμορφο, υπάρχει και μία υπερδιάσημη κυρία, που πραγματικά αναρωτιόμαστε τι στο καλό σκέφτεται και κυκλοφορει έτσι!

Αναφερόμαστε στην Donatella Versace την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στους δρόμους του Μιλάνου, να περιφέρει την ομολογουμένως τρομακτική της όψη! Παρόλο που τα ξένα site αναφέρουν ότι ήταν αμακιγιάριστη, μπορούμε όλοι να διακρίνουμε ότι η Donatella είναι βαμμένη και μάλιστα πολύ!

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη δεν είναι μόνο η απουσία ή όχι μακιγιάζ, αλλά η παντελής απουσία ανθρώπινης μορφής, μιας και η διάσημη σχεδιάστρια θύμιζε περισσότερο εξωγήινο παρά άνθρωπο!

Τώρα, αν μας θεωρείτε υπερβολικούς, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Διαβάστε ακόμη:

To αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα... σέξι και διάσημη ηθοποιός! Την αναγνωρίζετε;

Ποια αγαπημένη star και style icon εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με... couture παντόφλες;

H Ke$ha ματαιώνει την περιοδεία της και μπαίνει μόνη της ξανά σε κλινική