«Eίναι ντροπή για την οικογένεια»! Με ποιο από τα παιδιά της τα έβαλε η Kris Jenner;

Γωγώ Φούντα
«Eίναι ντροπή για την οικογένεια»! Με ποιο από τα παιδιά της τα έβαλε η Kris Jenner;

Καλέ τι μανούλα είναι αυτή;

Καλά ότι η Kris Jenner δεν είναι και πολύ στα καλά της είναι γνωστό εδώ και χρόνια! Αλλά αυτή τη φορά η αλήθεια είναι ότι το παράκανε, μιας και εξαιτίας της μεγάλης δίψας της για δημοσιότητα και χρήματα, έχει αρχίσει να τα βάζει με τα ίδια της τα παιδιά!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Kris είναι πυρ και μανία με το γιο της Rob Kardashian και συγκεκριμένα με τα... κιλά του! Από τότε μάλιστα που ο Rob χώρισε με την Rita Ora, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει παχύνει αρκετά!

«Η Kris θεωρεί ότι ο Rob είναι ντροπή για την οικογένεια. Πιστεύει ότι λόγω των κιλών του καμία εταιρεία δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του, ενώ του έχει ήδη ζητήσει να πάει σε κέντρο αδυνατίσματος! Τη γνώμη της Kris συμμερίζονται και οι αδερφές του, μιας και ντρέπονται πολύ να φωτογραφίζονται μαζί του, ενώ δε σταματούν να του κάνουν πλάκα με φαγητά και γλυκά», εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.

Και καλά η Kris είναι εντελώς τρελή, οι καλές του αδερφούλες δεν βλέπουν, ότι τουλάχιστον στα κιλά δεν έχουν και καμιά μεγάλη διαφορά με τον Rob; Ή μήπως νομίζουν ότι είναι... κορμιά;

Διαβάστε ακόμη:

Μαθήματα αυτοπεποίθησης: 15 stars που είναι αγνώριστες χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ

Nέο, διάσημο και παράνομο ζεύγος; Ποιοι δεσμευμένοι star έφυγαν μαζί ξημερώματα από club;