Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes χώρισαν: Και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes χώρισαν:  Και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Μάθετε το λόγο που χώρισαν... Δε θα το πιστεύετε

Ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood. Είναι γεγονός ότι είχαν αρκετό καιρό να κάνουν κοινή εμφάνιση και αυτό και μόνο αρκούσε για να αρχίσουν οι ψίθυροι χωρισμού να εξαπλώνονται στα μέσα. Και τελικά είναι αλήθεια. Ryan Gosling και Eva Mendes δεν είναι πια ζευγάρι. Οι φανατικές θαυμάστριες του γοητευτικού ηθοποιού μπορούν και πάλι να χαμογελάσουν!


Το διάσημο ζευγάρι, μετά από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους μέσα στα Χριστούγεννα. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις και ο χωρισμός τους ήταν... ομαλός. Απλά συνειδητοποίησαν ότι ήρθε το τέλος, μιας και δε ζητούσαν τα ίδια πράγματα.


Θέλετε, λοιπόν να μάθετε τους κύριους λόγους χωρισμού τους; Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Έχουμε και λέμε: Τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Η Eva αγαπά τη δημοσιότητα, τα parties, το Hollywood και την... glamourιά. Της αρέσει να βγαίνει συνεχώς έξω, τη στιγμή που ο Ryan είναι σπιτόγατος.


Επόμενος βασικός λόγος; Οι διαφορετικές απόψεις τους περί γάμου και παιδιών. Η Eva στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η μητρότητα δεν είναι μέσα στα σχέδια της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Δε σκέφτομαι να γίνω μητέρα. Δε μπορώ να το φανταστώ. Είμαι πολύ εγωίστρια για να σκεφτώ κάτι τέτοιο». Από την άλλη ο Ryan πάντα ήθελε να γίνει πατέρας. Σε συνέντευξή του είχε σημειώσει: ''Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δε συμβαίνει όμως, για αυτόν το λόγο κάνω διαρκώς ταινίες''.


Ότι θα ήθελε ο Ryan να κάνει παιδιά και η Eva θα ενδιαφερόταν μόνο για τη δημοσιότητα κανείς δεν το περίμενε. Ασχολίαστο! Κορίτσια τα πράγματα είναι απλά... ο Gosling είναι ελεύθερος και πληγωμένος, ορμήστε!

Δείτε φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Johnny Depp- Amber Heard: Τα σχέδια για τον «ταπεινό» γάμο τους

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκλεισε τα 60!