Η κηδεία του Philip Seymour Hoffman.Συντετριμμένα τα παιδιά του αλλά και οι συνάδελφοί του

Η κηδεία του Philip Seymour Hoffman.Συντετριμμένα τα παιδιά του αλλά και οι συνάδελφοί του

Meryl Streep, Julianne Moorem Joaquin Pheonix, Ethan Hawke, Diane Keaton, Amy Adams και Cate Blanchett ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν

O Philip Seymour Hoffman, ένας άνθρωπος που κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, δέχθηκε το τελευταίο "αντίο" των παιδιών του, της συντρόφου του αλλά και πιστών Hollywodιανων φίλων σε μια κλειστή τελετή.

Η κηδεία του ταλαντούχου ηθοποιού, πραγματοποιήθηκε παρουσία 400 ανθρώπων στην εκκλησία St. Ignatious στο Μανχάταν και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
Τραγικές φιγούρες τα τρία του παιδιά με την 7χρονη Tallulah να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της αλλά και τον 10χρονο Cooper να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Πραγματικά εντυπωσιακή όμως ήταν και η παρουσία πολλών και μεγάλων αστέρων του Hollywood που συνόδευσαν τον Philip Seymour Hoffman στην τελευταία του κατοικία.

Μεταξύ άλλων ήταν οι Meryl Streep, Cate Blanchett, Joaquin Phoenix, Ethan Hawke, Michelle Williams, Amy Adams, Julianne Moore, Spike Lee, Jeery Stiller και Ashley Olsen.

Το σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στην κηδεία του ήταν άνθρωποι τον αγάπησαν, τον αγαπούν και δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ όπως και η Cate Blanchett που βρέθηκε στο πλευρό της συντρόφου του και των παιδιών του, από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου, του.

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Philip Seymour Hoffman τα παιδιά του και η σύντροφός του