Το τελευταίο tweet της αδελφής της Roberts:«Η αγαπημένη σας ηθοποιός είναι μια σκύλα»

Το τελευταίο tweet της αδελφής της Roberts:«Η αγαπημένη σας ηθοποιός είναι μια σκύλα»

Η Nancy Motes κατηγορούσε για μήνες την διάσημη αδελφή της ότι την εγκατέλειψε

Ακόμα ένα οικογενειακό δράμα ξεπροβάλλει από τους λόφους του Hollywood.

Ο ξαφνικός και άδικος χαμός της 37χρονης Nancy Motes φέρνει στην επιφάνεια το πόσο καλός άνθρωπος είναι η βραβευμένη με Όσκαρ, Julia Roberts.

Ο θάνατος της από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αν και ακόμα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχουν βγει, δείχνουν πως η ετεροθαλής αδελφή της Roberts είχε πάρει τον λάθος δρόμο, αλλά όπως ισχυριζόταν η ίδια δεν την στήριζε η οικογένειά της. Τους τελευταίους μήνες η Motes συχνά δημοσίευε στον λογαριασμό της στο Twitter επικριτικά (τουλάχιστον) σχόλια για την Roberts.
Στις 19 Ιανουαρίου έγραψε: "Η "αδελφή" μου είπε πως με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να σας ενημερώσω η αγαπημένη ηθοποιός της Αμερικής είναι μια σκύλα".

Και συνέχισε: "Θέλετε να είστε θαυμαστές κάποιου που είναι τόσο ψυχρός; Δεν είναι καν τόσο καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με κατέστρεψες";
Στις 22 Ιανουαρίου έγραψε ότι η οικογένειά της την είχε εγκαταλείψει. H Nancy που ήταν 13 ετών όταν η αδελφή της γνώριζε τη δόξα με το Pretty Woman υποστήριζε πως η Roberts πάντα την έκανε να νιώθει άσχημα που είχε παραπανίσια κιλά και πως για αυτό τον λόγο έκανε γαστρικό bypass πριν λίγο καιρό.

Στο twitter της συχνά δημοσίευε φωτογραφίες της με τον αρραβωνιαστικό της, John Dilbeck με τον οποίο θα παντρευόταν τον Μάιο. Φυσικά στον γάμο δεν θα πήγαινε η Roberts που όπως ανέφεραν κύκλοι της οικογένειας δεν ήθελε τον γαμπρό και φοβόταν μήπως της πουν να συνεισφέρει οικονομικά στον γάμο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες διακοπές του διαδόχου στην Καραϊβική! Το ταξίδι της Δούκισσας χωρίς τον William