Για πολλά γέλια! Δείτε πώς κάνει πρωινή επίσκεψη στην αδερφή της η Kim Kardashian!

Γωγώ Φούντα
Για πολλά γέλια! Δείτε πώς κάνει πρωινή επίσκεψη στην αδερφή της η Kim Kardashian!

Η επιτομή του natural look!

Εντάξει ελαττώματα μπορεί να έχει πολλά, αλλά οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι από δέρμα τα πηγαίνει πολύ καλά, μιας και παρά το γεγονός ότι δεν είναι έφηβη εδώ και πολλά χρόνια, το πρόσωπό της παραμένει σε άριστη κατάσταση!

Ωστόσο, φαίνεται πως η Kim Kardashian, δεν γνωρίζει ότι διαθέτει ωραίο πρόσωπο, εν εντιθέσει με το σώμα, και κάνει τόσες υπερβολές που την κάνουν να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τη συνέλαβε ένα ωραίο πρωινό, να πηγαίνει με το τζιπ της προς το σπίτι της αδερφής της Khloe. Μέχρι εδώ όλα καλά! Ωστόσο, επειδή και οι φωτογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, φρόντισαν να ζουμάρουν στο πρόσωπο της διάσημης τηλεπερσόνας, αποκαλύπτοντας το χάος!

Η Kim λοιπόν, είχε φροντίσει να βάλει make up με το κιλό, κυριολεκτικά όμως, ενώ είχε ενισχύσει το πρωινό της λουκ, με σκιά, μολύβι, μάσκαρα και όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό! Και μπορεί από μακριά όλα να φαίνονται σχεδόν φυσιολογικά, αλλά με μία πιο προσεκτική ματιά μπορεί κανείς να δει το... στόκο που έχει έρθει και έχει καθίσει στο πρόσωπό της!

Μα τόση ανασφάλεια βρε Kim; Και γιατί δεν την έχεις τελοσπάντων και με το σώμα σου;

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της αλλά όχι τον πατέρα του παιδιού της! Ποια είναι;

Kάντο όπως η Gisele! Ποια διάσημη μαμά δουλεύει με το μωρό της αγκαλιά;

Χωρισμένη και το γιορτάζει: Ποια star εκδικείται τον πρώην της δημοσιεύοντας sexy photos;