Η Jessica Alba δεν είναι και τόσο καλό κορίτσι τελικά! Δείτε τι έκανε και μας άλλαξε γνώμη

Γωγώ Φούντα
Η Jessica Alba δεν είναι και τόσο καλό κορίτσι τελικά! Δείτε τι έκανε και μας άλλαξε γνώμη

Jessica αυτό δεν το περίμεναμε από μία κοπέλα σαν εσένα

Την Jessica Alba ως γνωστόν, την αγαπάνε άντρες και γυναίκες εξίσου! Οι άντρες επειδή είναι supersexy και οι γυναίκες επειδή είναι γλυκιά, στιλάτη και έχει τα πιο όμορφα και μοδάτα παιδιά του Hollywood!

Εκτός όλων των άλλων, η διάσημη ηθοποιός, δίνει την εντύπωση μιας γλυκιάς και σεμνής παρουσίας, η οποία ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά και την οικογένειά της χωρίς να προκαλεί και χωρίς να κάνει υπερβολές!

Untitled

Από το βράδυ της... ακολασίας

Ξεχάστε όμως ότι ξέρατε, γιατί τελικά η Jessica δεν είναι η αθώα και γλυκιά ύπαρξη που όλοι, μέχρι σήμερα, πιστεύαμε! Η ίδια λοιπόν, καλεσμένη στην Ellen DeGeneres, αποκάλυψε τα ευτράπελα που συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Cash Warren έναν περίπου μήνα πριν!

«Όπως κάνουν όλοι οι ενήλικοι, κάναμε πιτζάμα πάρτι! Βάλαμε λοιπόν τις πιτζάμες μας και παίζαμε όλο το βράδυ διάφορα παιχνίδια! Βέβαια εκτός από φαγητό, υπήρχε και άφθονο αλκοόλ, κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει και ο πεθερός μου», είπε η Alba.

«Το επόμενο πρωί λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πόσο πολύ ήπιε και πόσο ωραία περάσαμε. Και τότε ήταν που μου θύμισε ότι οι γείτονες κάλεσαν... την αστυνομία! Φυσικά εγώ δεν θυμόμουν τίποτα, γιατί ήμουν πιο μεθυσμένη από τον πεθερό μου! Μάλιστα μου είπαν, ότι προσέφερα και τούρτα στους αστυνομικούς», ολοκλήρωσε η διάσημη ηθοποιός και το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ομολογούμε ότι τώρα την αγαπάμε λίγο περισσότερο! Αρκεί να μην της γίνει και... συνήθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Miley Cyrus αθώα και μικρή να παίζει σε διαφήμιση πριν την Hannah Montana (video)

O Depp καψουρεύτηκε: Δείτε τον να φιλάει την Heard, για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες

Εσείς έχετε δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού;