Ποιος διάσημος σταρ «ψάρευε» μοντέλα και έφαγε τα μούτρα του άσχημα;

Ποιος διάσημος σταρ «ψάρευε» μοντέλα και έφαγε τα μούτρα του άσχημα;

Αυτό ειλικρινά δεν το περιμέναμε!

Ναι είσαι όμορφος, έχεις χρήματα, είσαι διάσημος, είσαι ταλεντάρα και συν τοις άλλοις αγέραστος. Τι σου λείπει; Το θάρρος!

Ο Jared Leto στα παλίσια της Εβδομάδας Μόδας, δίνει το 'παρών' σε διάφορα fashion shows και parties στη Νέα Υόρκη. Ως ένας από τους πιο περιζήτητους και στιλάτους άντρες έχει πάντα μια θέση front row.

Ως υποψήφιος για Oscar για το ρόλο τους στο “Dallas Buyers Club”, ο star συγκέντρωνε γύρω του, μεγάλο κοινό. Του άρεσαν όμως πολύ τα μοντέλα στο Guess’ On the Road to Nashville party.

Screen Shot 2014-02-14 at 4.19.49 AM

Όλα έδειχναν να βαίνουν ομαλά, εκείνος συζητούσε, εκείνες ενθουσιασμένες και ευδιάθετες απαντούσαν στα πειράγματά του. Εκείνος φεύγει κύριος και ο φίλος του επιστρέφει:

'Ο Jared θα ήθελε τα τηλέφωνά σας'.

Τι απάντησαν εκείνες; ΟΧΙ.

Τα μοντέλα το έκαναν σούσουρο καθώς πρώτον ένιωσαν προσβεβλημένες από τον πληθυντικό - ε, ναι βρε Jared όλες μαζί κι εσύ; Και δεύτερον επειδή δεν είχε το θάρρος να εκτεθεί ο ίδιος και έβαλε το φίλο του να το κάνει!

o-JARED-LETO-2013-VMA-570

Την επομένη, πήγε στο σόου του Jeremy Scott, αγκαλιά με την Kelly Cutrone δείχνοντας πολύ κουρασμένος και καθυστερώντας 35 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί ο Jared Leto αρνήθηκε να χαιρετίσει τους φανς στην πρεμιέρα της ταινίας του;

Ο Jared Leto τραγουδάει το 'Stay' της Rihanna και είναι υπέροχος!