Πάχυνε και κυκλοφορεί με... fitness βραχιολάκι! Μαντεύετε ποια είναι;

Γωγώ Φούντα
Πάχυνε και κυκλοφορεί με... fitness βραχιολάκι! Μαντεύετε ποια είναι;

Το πάλαι ποτέ καχεκτικό κορίτσι έβαλε... κιλάκια

Μπορεί να μην έχει τη φήμη της κοκέτας και της μανιακής με την εμφάνισή της, αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι δεν είναι όμορφη και σέξι ούτε ότι δεν προσέχει το σώμα της!

Βέβαια, με την τελευταία της εμφάνιση κάπως μας προβλημάτισε, μιας και αυτό που εντοπίσαμε στο χέρι της, δείχνει ότι μάλλον το έχει ρίξει στο fitness και την υγιεινή διατροφή. Ο λόγος για την Kristen Stewart, η οποία έδινε πάντα την εντύπωση ότι είναι σε όλα της χαλαρή και κουλ, αλλά να που ήρθε η διάψευση.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε την 23χρονη star στους δρόμους του Hollywood, με το κλασικό της κάζουαλ λουκ και ένα ειδικό βραχιολάκι με δόνηση στον καρπό! Το βραχιολάκι αυτό βέβαια, δεν είναι ένα απλό διακοσμητικό βραχιολάκι, αλλά μία συσκευή η οποία βοηθά αυτόν που τη φορά να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ είναι σε θέση να ελέγχει την καθημερινότητά του και όποτε ο κάτοχός του ξεφεύγει να... δονείται!

Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράει το συγκεκριμένο βραχιόλι η Kristen αλλά όπως παρατηρούμε σαν να έχει τσουπώσει κάπως τώρα τελευταία!

Μην πέσετε να μας φάτε, δεν είναι χοντρή! Απλά δεν είναι πια το καχεκτικό κορίτσι που ήταν όταν τη γνωρίσαμε.

Διαβάστε ακόμη:

Άσχημα τα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη

Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια:Δείτε την sexy φωτό της Kim που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

50 Shades Of Grey:Τι είπε η πρωταγωνίστρια της ταινίας που μάλλον θα δυσαρεστήσει πολλούς;