Μπαμπάς έγινε ανήμερα του Aγίου Βαλεντίνου ο Simon Cowell

Μπαμπάς έγινε ανήμερα του Aγίου Βαλεντίνου ο Simon Cowell

Δείτε τι όνομα θα δώσει στον γιο του

Εδώ και λίγες ώρες ο σκληρός παραγωγός- κριτής των talent shows Simon Cowell ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η σύντροφός του Lauren Silverman έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους.

Το αγοράκι γεννήθηκε χθες το απόγευμα στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε η Beyonce και όπως έχεις ακουστεί το κόστος της βραδιάς ανέρχεται στα 1.700 δολάρια. Τα καλύτερα όμως θέλει ο Simon τόσο για την σύντροφό του, που το έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του, όσο και για τον γιο του που τόσο καιρό περίμενε πως και πως να τον δει.

Μάλιστα ο πανευτυχής μπαμπάς φαίνεται πως είναι αρκετά παραδοσιακός αφού μέσω twitter αποκάλυψε ότι το όνομα του μικρού θα είναι Eric, δηλαδή το όνομα του πατέρα του Simon Cowell, ο οποίος έχει "φύγει" από τη ζωή.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του παιδιού τους, ο Simon Cowell εθεάθη έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να πάρει λίγο καθαρό αέρα και ο "μπαμπάς" ήταν σε μεγάλα κέφια αφού δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Όσοι ξέρουν τον Simon Cowell δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να δώσει το όνομα του πατέρα του στον γιο του. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν: " ο πατέρας μου ήταν ένας λαμπρός μέντορας". Ο Eric Selig Philip Cowell εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ως στέλεχος και κάπως έτσι άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη καριέρα του Simon.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε που θα παντρευτεί ο Simon Cowell

Τι σου συνέβη; Ποιος είναι ο διάσημος τηλεοπτικός κριτής που το παράκανε με το botox;