Ποια ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στο κόκκινο χαλί και δημιούργησε πανικό;

Ποια ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στο κόκκινο χαλί και δημιούργησε πανικό;

Ποια είναι η αφηρημένη star;

Η Paris Hilton αποφάσισε να γιορτάσει τα 33 γενέθλιά της σε ένα από τα πιο λαμπερά club του L.A και αυτό είναι από μόνο του είδηση.

Η διάσημη persona διοργάνωσε η ίδια με κάθε λεπτομέρεια τη βραδιά, από το τι θα φορέσει, πώς θα το ποστάρει στο twitter και στους 12.6 εκατομμύρια followers μέχρι το publicity του event, μόνο που τελικά από τις πολλές σκοτούρες που είχε στο όμορφο κεφαλάκι της, ξέχασε το πιο σημαντικό για μια κυρία: Το εσώρουχό της. Και όταν λέμε ξέχασε, δεν εννοούμε ότι το άφησε κάπου, αλλά δεν το φόρεσε ποτέ απ' την αρχή.

Η star πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί και προσπάθησε με κάθε τρόπο να συμμαζέψει ό,τι μπορούσε απ' το τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα της. Γνωρίζοντας βέβαια το παρελθόν της Paris θα μπορούσε κάποιος να πει ότι σκόπιμα ξέχασε εκείνο το μικρό κομμάτι ύφασμα που καλύπτει την αξιοπρέπειά της με σκοπό να προκαλέσει θόρυβο. Αν αυτός ήταν ο σκοπός της, τότε συγχαρητήρια τα κατάφερε.

Η Paris που ντύθηκε σαν μικρή πριγκίπισσα με το ροζ αέρινο φόρεμα και την τιάρα στο κεφάλι, έμελε τελικά να γίνει η πριγκίπισσα που ξέχασε το εσώρουχό της. Έστω και ξεβράκωτη όμως, μια πριγκίπισσα είναι έτσι και αλλιώς πριγκίπισσα.