Αngie is back!H star εμφανίστηκε στα BAFTAs κι εμείς δεν πήραμε τα μάτια μας από πάνω της

Γωγώ Φούντα
Αngie is back!H star εμφανίστηκε στα BAFTAs κι εμείς δεν πήραμε τα μάτια μας από πάνω της

Ένα comeback έτσι όπως το περιμέναμε!

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τα βραβεία BAFTAs τα οποία είναι τα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου και έλαβαν χώρα στο London's Royal Opera House. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουμε ολίγον πήξει στα βραβεία και τις, λαμπερές πάντα, εμφανίσεις των διάσημων ηθοποιών, αλλά η χθεσινή τελετή ξεχώρισε για έναν και μόνο λόγο: Την Angelina Jolie!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν εμφανίστηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Brad Pitt και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε το απόλυτο θέμα της βραδιάς! Ποια βραβεία και ποιες εμφανίσεις; Η Angie έβαλε κοστούμι, για να είναι σετ με τον Brad, και κατάφερε να είναι πιο σέξι από οποιαδήποτε άλλη!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση μάλιστα, δεν θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη πολλών μόνο για την πρωτοτυπία και την τόλμη της, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι είχαμε πολύ, μα πάρα πολύ καιρό να δούμε τη star σε επίσημη εμφάνιση. Τόσο μάλιστα που είχαμε ξεχάσει πόσο όμορφη είναι!

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι η εμφάνισή της δεν μαρτυρούσε στο ελάχιστο διατροφικές διαταραχές, μιας και γεμάτη δεν την έλεγες, αλλά μια υγεία και μια λάμψη τη είχε! Και τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι είτε τη συμπαθεί κανείς είτε όχι, οφείλει να παραδεχτεί ότι μόλις κάνει την εμφάνισή της, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κοιτάξεις οτιδήποτε άλλο!

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της αλλά όχι τον πατέρα του παιδιού της! Ποια είναι;

Kάντο όπως η Gisele! Ποια διάσημη μαμά δουλεύει με το μωρό της αγκαλιά;