Κim Kardashian: Οι φανς την παρακαλούν να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις!

Γωγώ Φούντα
Κim Kardashian: Οι φανς την παρακαλούν να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις!

Αλλά αυτή ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει καμία

Η πλαστική χειρουργική είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός τομέας της ιατρικής, όχι μόνο λόγω αποκατάστασης σοβαρών προβλημάτων αλλά ακόμα και από την άποψη της αισθητικής παρέμβασης. Σε έναν κόσμο λοιπόν, που η εμφάνιση είναι το παν, το να κάνει μία γυναίκα πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να τη βελτιώσει ίσως είναι κατακριτέο από κάποιους, αλλά από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, πλέον όχι.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά, όταν παίρνουν την μορφή εμμονής και αγγίζουν υπερβολικό και ανησυχητικό βαθμό! Μία τέτοια περίπτωση, είναι και η Kim Kardashian η οποία στα 33 της μόλις χρόνια, έχει κάνει τόσες πλαστικές, που θα έκαναν ακόμα και τη... Cher να ζηλέψει!

Η ίδια μπορεί να αρνείται ότι έχει πειράξει το παραμικρό, αλλά είναι ολοφάνερο ότι τα τελευταία χρόνια η όψη της έχει κυριολεκτικά... αλλοιωθεί, κάτι που έχει ξεσηκώσει τους θαυμαστές της! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, όλο και πυκνώνουν τα μηνύματα αγανάκτισης, αν και μάλλον φαίνεται ότι το αυτί της Kim δεν ιδρώνει!

«Άλλαξες προς το χειρότερο. Ήσουν πολύ πιο όμορφη παλιότερα», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος είπε: «Πολύ καλύτερη χωρίς τις πλαστικές». Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά η Kim τα έχει λάβει έστω και λίγο υπόψη της, αν και συνεχίζει να επιμένει ότι δεν έχει πειράξει τίποτα!

Πάντως είναι τρομερό να είσαι νέα, όμορφη και να μην μπορείς να συμβιβαστείς με την εικόνα σου! Ελπίζουμε να βάλει σύντομα μυαλό!

Διαβάστε ακόμη:

Sexy αποκάλυψη: Ποιας διάσημης το φόρεμα έβγαλε... φτερά;


Kαημενούλα Britney! Γιατί έγινε ρόμπα επί σκηνής; (Πάλι)



55άρα και να... καίει: Δείτε την Sharon Stone με μπικίνι!