Ποιος star αποκάλυψε ότι κάποτε έγινε η αιτία να πεθάνει ένας άνθρωπος;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star αποκάλυψε ότι κάποτε έγινε η αιτία να πεθάνει ένας άνθρωπος;

Όταν η μοίρα παίζει... πολύ περίεργα παιχνίδια

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή, ενώ πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο πετυχημένες και εθιστικές σειρές του κόσμου! Κι όμως, η διασημότητα αλλά και το πιο ιδιαίτερο παρουσιαστικό του κάποτε έγινε η αιτία για να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος!

Ο λόγος για τον Peter Dinklage, τον Tyrion Lannister του Game Of Thrones, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, αποκάλυψε μία παράξενη και δυστυχώς τραγική ιστορία, που συνέβη το 2003.

«Περπατούσα στην Melrose Avenue όταν πέρασε σχεδόν ξυστά ένας μοτοσυκλετιστής. Γύρισε, κάρφωσε το βλέμμα του στο δικό μου και τελικά... δεν είδε ένα αμάξι που περνούσε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του! Σοκαρίστηκα τόσο πολύ και έτρεξα σε μία καφετέρια για να καλέσω ασθενοφόρο. Ωστόσο μέχρι να έρθει, ο μοτοσυκλετιστής ήταν ήδη νεκρός», αποκάλυψε.

article-2562609-1B9F353E00000578-954 306x439

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνθηκα ένα περίεργο δέσιμο με τον άνθρωπο αυτό. Μπορεί να γύρισε να με κοιτάξει λόγω του μεγέθους μου ή επειδή με αναγνώρισε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ήμουν το τελευταίο άτομο που είδε πριν πεθάνει. Και αυτό για κάποιο λόγο με συγκλόνισε και με έκανε να δεθώ μαζί του», ολοκλήρωσε.

Όταν βέβαια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αισθάνθηκε ποτέ τύψεις για τον άνθρωπο αυτό εκείνος αναστατωμένος απάντησε: «F*** you! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Εγώ απλά είπα την ιστορία γιατί μιλήσαμε για περίεργα δεσίματα με εντελώς άγνωστους ανθρώπους! Αλλά μετά από αυτό να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κοιμηθώ το βράδυ»!

Διαβάστε ακόμη:

Sexy και στο διάστημα: Ποια star πόζαρε μόνο με το μπικίνι της σε... μηδενική βαρύτητα;

O Matthew McConaughey σοκάρει: «Μόλις έφτασα τα 65 κιλά άρχισα να χάνω την όρασή μου»

Νέες εξελίξεις για την Χριστίνα Λαμπίρη!