Ο Kanye West αναλαμβάνει manager της Kim Kardashian

Ο Kanye West αναλαμβάνει manager της Kim Kardashian

Θα αφήσει πίσω η Kim τη μαμά της;

Μπορεί η Kim Kardashian να συνεχίζει να ζει κάτω από τη στέγη της Kris Jenner αλλά δεν θα παραμείνει υπό την επίβλεψή της επαγγελματικά. Η Kris, είναι μαμά και μάνατζερ ταυτόχρονα για την Kim αλλά και για όλα τα αδέρφια της εδώ και χρόνια. Μπορεί να μην ήταν πάντα η καλύτερη μαμά όπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές αλλά τα κέρδη της οικογένειας έφτασαν σε τρελά ύψη. Τώρα όμως υπάρχει και κάποιος άλλος που θέλει να συμμετάσχει ενεργά ή και να αναλάβει την καριέρα της Kim.

“Ο Kanye είναι πια ο μόνος υπεύθυνος για την καριέρα της Kim, κάνοντας ό, τι περισσότερο μπορεί, εκτοπίζοντας σιγά-σιγά την Kris,” αναφέρει κοντινό άτομο του περιβάλλοντος της Kim στο RadarOnline.com.

Παρότι ο Kanye έχει πάρα πολλά projects να φέρει σε πέρας αυτή την περίοδο, αυτό που θέτει ως προτεραιότητα είναι να κερδίσει σεβασμό που αναλογεί στη μνηστή του. Της κλείνει συνεντεύξεις, εξώφυλλα και εμφανίσεις ενώ ταυτόχρονα της έχει πετάξει όλα τα ρούχα, φροντίζοντας να αποκτήσει μία πιο chic εμφάνιση. Προσπαθεί να της φτιάξει το ίματζ, η μαμά όμως δεν την αφήνει να φύγει από το Keeping Up with the Kardashians. Η Kris αγαπά τα χρήματα και η Kim είναι μεγάλη πηγή. Θα τα καταφέρει ο Kanye;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος ηθοποιός απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια συναδέλφου στέλνοντας τα οπίσθιά του;

H Kim Kardashian σχεδιάζει παιδικά