Μπικίνι στο χιόνι, ύποπτο τσιγάρο στο τζακούζι! Πώς πέρασε η Riri τα 26α γενέθλια της;

Μπικίνι στο χιόνι, ύποπτο τσιγάρο στο τζακούζι! Πώς πέρασε η Riri τα 26α γενέθλια της;

Δεν πέρασε και άσχημα!

Πέρσι στο Μαϊάμι με τον Chris Brown στο πλάι της, φέτος με τις κολλητές της στο κάτασπρο και παγωμένο Aspen.

Η μία και μοναδική Rihanna γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της σε διαφορετικές θερμοκρασίες από κάθε άλλη χρονιά. Η pop star και η κλίκα της, οι καλές της φίλες δηλαδή που την ακολουθούν παντού, αφού χόρτασαν ήλιο και θάλασσα καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής και περσινής χρονιάς, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το κρύο Κολοράντο και συγκεκριμένα σε μια υπέροχη βίλα στο Aspen για να φυσήξει τα κεράκια της η γλυκιά Riri.

Φυσικά, μόλις έφτασαν στη βίλα η badgalriri (το όνομα της στο Instagram) άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο γνωστό social media από τις διακοπές της κkαι φυσικά δεν υπήρχε τίποτα βαρετό!

Το γελαστό κορίτσι από τα Barbados και με τις πολικές θερμοκρασίες φόρεσε μαγιό, πήρε στον ώμο ένα jacket και φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στα χιόνια! Μετά από λίγη ώρα συνέχισε να προκαλεί με μια φωτογραφία από το εξωτερικό τζακούζι του σπιτιού, όπου στο χέρι της κρατάει ένα ύποπτο τσιγάρο, την αγάπη της στην μαριχουάνα άλλωστε δεν την κρύβει.

Μπορεί η Riri αυτή τη χρονιά να μην μοιράστηκε τη χαρά των γενεθλίων της με τον έρωτα της ζωής της, Chris Brown, όπως η ίδια τον έχει αποκαλέσει, αλλά δεν τα πέρασε και άσχημα.

Διαβάστε ακόμη:

To πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά! Μαντεύετε ποιοι είναι;