Η Τζούλι Μασίνο που έχασε 23 κιλά, ακόμη και σήμερα παραμένει αδύνατη!

Η Τζούλι Μασίνο που έχασε 23 κιλά, ακόμη και σήμερα παραμένει αδύνατη!

Πώς τα καταφέρνει

Έχει περάσει καιρός από τότε που η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια Τζούλι Μασίνο μίλησε δημόσια για τους λόγους υγείας που την ανάγκασαν να χάσει περίπου 23 κιλά.

Η αλλαγή της ήταν είναι τόσο εντυπωσιακή που πολλοί ήσαν εκείνοι που δεν την αναγνώριζαν με την πρώτη ματιά. Η Τζούλι πριν ένα χρόνο περίπου είχε μιλήσει για την ηλικία της, αλλά και για την απόφασή της να αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής της. «Είμαι 58 χρόνων και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρόνια σου δίνουν μια σοφία» είπε η ίδια και συνέχισε, «δεν ήθελα να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Θα πολεμήσω”. Έτσι πήρα την απόφαση να αδυνατίσω. Δεν ήταν κάτι απαραίτητο για την υγεία μου, αλλά εγώ ένιωθα βαριά. Τώρα έχω χάσει 23 κιλά, πάω για τα 30 και είμαι καλά με τον εαυτό μου».

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις η Τζούλι όχι απλώς δεν έβαλε ούτε μισό κιλό αλλά πλησιάζει και τον στόχο των 30 κιλών. Σύμφωνα με την ίδια εξακολουθεί να προσέχει τη διατροφή της, να ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και επίσης να γυμνάζεται τακτικά!