Κι όμως,δεν είναι αγοράκι:Πλέον είναι μία από τις εντυπωσιακότερες stars.Την αναγνωρίζετε;

Κι όμως,δεν είναι αγοράκι:Πλέον είναι μία από τις εντυπωσιακότερες stars.Την αναγνωρίζετε;

Ποιος θα το πίστευε ότι θα εξελισσόταν έτσι

Είναι γνωστό ότι το κυρίαρχο πρότυπο ομορφιάς είναι αυτό που διαμορφώνουν οι άψογες χολυγουντιανές παρουσίες, οι οποίες μας δίνουν, συνήθως, την εντύπωση της απόλυτης τελειότητας. Έτσι, όταν ανακαλύπτουμε ότι, μία από τις γνωστότερες πρωταγωνίστριες του σήμερα πέρασε κι αυτή την άχαρη περίοδο της προ- εφηβείας της, και ότι δεν γεννήθηκε με την αίσθηση του στυλ έμφυτη, νιώθουμε κάπως καλύτερα.

Η εν λόγω κυρία, λοιπόν, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagramμία φωτογραφία από όταν ήταν μόλις 9 ετών και μας έκανε να την συμπαθήσουμε περισσότερο, αφού με αυτήν έδειξε ότι, όπως όλοι οι άνθρωποι, υπήρξε μία περίοδος στην παιδική της ηλικία που δεν ήταν και ό,τι πιο χαριτωμένο.

january mesa

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του MadMen, JanuaryJones, η οποία στην φωτογραφία, εκτός από το ότι είναι σαν αγοράκι, έχει και χαίτη! Εμείς, που διστάζουμε να μοιραστούμε με τους λίγους φίλους και followersμας στα socialmedia φωτογραφίες από τις κάπως άκομψες φάσεις της ζωής μας, της βγάζουμε το καπέλο που το έκανε με τα εκατομμύρια των followersτης.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της αλλά όχι τον πατέρα του παιδιού της! Ποια είναι;

Ποια διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται για πρώτη φορά topless στη νέα της ταινία;