Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη με τη Χριστίνα Πολίτη;

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη με τη Χριστίνα Πολίτη;

Τι είναι αυτό που εξόργισε την παρουσιάστρια;

Η Χριστίνα Πολίτη ανήκει σε εκείνη την σπάνια κατηγορία γυναικών που όχι μόνο δεν διστάζει να πει δημόσια τη γνώμη της, αλλά δεν αλλάζει άποψη είτε είναι μπροστά, είτε πίσω από τη κάμερα.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή joy στον ΣΚΑΪ και με τη γνωστή ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της σχολίασε όλα τα γνωστά όνομά της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Χριστίνα όμως μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη, για το γεγονός ότι η Ελένη δεν έχει ιδιαίτερα προσωπικές σχέσεις με τους συνεργάτες της, αλλά και για το Καλοκαίρι που γνωρίστηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η Χριστίνα σχολίασε τον ίδιο τον Μάκη, τον χαρακτήρα του και πόσο τον άλλαξε η διασημότητα.

Όμως αυτές οι πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και πληροφορίες που μοιράστηκε η Χριστίνα με το τηλεοπτικό κοινό, έκαναν έξαλλη την Μενεγάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη δεν χάρηκε καθόλου με όσα άκουσε για την ίδια και για τον Μάκη. Όπως ακούσαμε να λένε οι συνεργάτες της «θα κάνει παρά πολύ καιρό η Χριστίνα μέχρι να ξαναδεί από κοντά το πλατό της εκπομπής της Ελένης» και όταν η Ελένη λέει κάτι, το τηρεί.