Ποια ζουμερή star τόλμησε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα για το νεό της βιβλίο;

Γωγώ Φούντα
Ποια ζουμερή star τόλμησε να φωτογραφηθεί με εσώρουχα για το νεό της βιβλίο;

Δίνοντας, φυσικά, μαθήματα αυτοπεποίθησης

Μπορεί να μην είναι και η επιτομή της κορμάρας και της... μοντελοκοψιάς αλλά η αλήθεια είναι ότι το λέει η καρδούλα της μιας και δε διστάζει να κάνει πράγματα που άλλη γυναίκα, παρόμοιων κυβικών, δεν θα τολμούσε ούτε καν να σκεφτεί!

Αναφερόμαστε στη διάσημη ηθοποιό Lena Dunham, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει παραπάνω κιλά, αρκετά θα λέγαμε, δείχνει να μην την απασχολεί καθόλου, βγάζοντας μία αυτοπεποίθηση την οποία ομολογούμε ότι... θαυμάζουμε και ίσως ζηλεύουμε!

H Lena λοιπόν, φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του νέου της βιβλίου, Not That Kind of Girl: A Young Woman Tells You What She's Learned, με... εσώρουχα σε διάφορες αισθησιακές πόζες υπό την καθοδήγηση της διάσημης φωτογράφου Autumn de Wilde, ενώ αμέσως μετά ανέβασε κάποιες από τις σέξι πόζες της στο Instagram!

Παρά το γεγονός ότι ίσως υπό άλλες συνθήκες, το θέαμα να μην ήταν σέξι, ακόμα και κατακριτέο, το αποτέλεσμα ομολογούμε ότι είναι πολύ κομψό και δεν ενοχλεί στο ελάχιστο!

Μήπως όντως ήρθε η ώρα της... τσουπωτής star; Lena σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ας αγαπήσουμε όλες λίγο περισσότερο τις καμπύλες μας!

Διαβάστε ακόμη:

Το «ανθρώπινο πρόσωπο» της Beckham: H Victoria όπως δεν την έχετε ξαναδεί (φωτός)

Η μεταμόρφωση της Julia Roberts λίγες μέρες πριν πατήσει στο κόκκινο χαλί!