Ποια star αποκάλυψε ότι πάχυνε και είναι... πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό;

Γωγώ Φούντα
Ποια star αποκάλυψε ότι πάχυνε και είναι... πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό;

Και να τονίσουμε ότι φημίζεται για το γυμνασμένο της κορμί

Έχουμε συνηθίσει τις stars να είναι το λιγότερο υστερικές με τα κιλά τους, να κάνουν μονίμως δίαιτα, να γυμνάζονται δίχως αύριο και να στερούνται σχεδόν τα πάντα προκειμένου να διαθέτουν τις τέλειες, κατά τη γνώμη τους, αναλογίες.

Υπάρχει όμως και μία, η οποία πάχυνε, το λέει και το... καταδιασκεδάζει! Ο λόγος για την Jada Pinkett Smith, η οποία εμφανίστηκε σε event στο Las Vegas, με το σύζυγό της Will Smith, όχι δεν έχουν χωρίσει, και την 13χρονη κόρη τους Willow!

Παρόλο που κανείς δεν το παρατήρησε, η ίδια ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό έχει πάρει περίπου 5 κιλά, κάτι που της αρέσει πολύ γιατί προτιμά τον εαυτό της... πιο γεμάτο! Το μόνο της θέμα βέβαια είναι, αν θα χωρέσει στο φόρεμα που έχει επιλέξει για τη βραδιά των Oscar, όπως είπε γελώντας.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η Jada δεν είναι μία γυναίκα, που δεν είχε περιθώρια να παχύνει και να το ρίξει λιγάκι στις... καταχρήσεις, ούτε φυσικά το σώμα της χάλασε επειδή πήρε κάποια κιλάκια, μιας και είναι τρομερά γυμνασμένη και fit, αλλά όσο να πεις, είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, για τις γυναίκες εκεί έξω, μία celebrity που παχαίνει και το... χαίρεται!

Διαβάστε ακόμη:

Έλεος: Ποιο παιδί της η Kris Jenner στέλνει με το ζόρι στο χειρουργείο, για να χάσει κιλά;

Ποιοι κυνηγούν μια θέση στην εκπομπή της Σταματίνας;

H Harper είναι η πριγκίπισσά του! Ο David Beckham είναι δοτικός μπαμπάς