«Ήρθε η ώρα να βγω από η σκιά της κόρης μου»! Καταπιεσμένη μάνα supermodel ξεσπαθώνει

Γωγώ Φούντα
«Ήρθε η ώρα να βγω από η σκιά της κόρης μου»! Καταπιεσμένη μάνα supermodel ξεσπαθώνει

Καλέ τι γλυκιά μανούλα!

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την οικογένεια της Miranda Kerr μιας και έπειτα από τη γνωστή πια ιστορία με την εκπομπή στην αυστραλιανή τηλεόραση, όπου η οικογένεια του supermodel έκανε δημόσια παράπονα για τη συμπεριφορά της, η φιλόδοξη, για να το πούμε κομψά, μαμά της Therese, ταράζει και πάλι, τα έτσι κι αλλιώς φουρτουνιασμένα νερά του σογιού!

Η Therese λοιπόν, η οποία έκανε την Miranda στα 17, και κάπως έτσι εξηγούνται όλα, δήλωσε σε συνέντευξή της, όπου φορά ένα μαγιό πάνω κάτω σαν αυτά που φορούσε η κορούλα της όταν ήταν ακόμη αγγελάκι της Victoria' s Secret, ότι ήρθε η ώρα να βγει από τη σκιά της κόρης της και να κοιτάξει τον εαυτό της.

miranda-mum 2818212a

«Έζησα πολλά από τα όνειρά μου μέσω της Miranda, αλλά τώρα πια ήρθε η ώρα η δική μου! Αγαπώ τον πλούτο, την πολυτέλεια και την ευημερία και εκεί στοχεύω με την πλήρη αναδιαμόρφωση της εταιρείας καλλυντικών που έφτιαξα κάποτε με την κόρη μου. Όσον αφορά στην Kora Organics οι ιδέες της Miranda δεν ταίριαζαν με τις δικές μου και αποφασίσαμε να αναλάβω εγώ εξ' ολοκλήρου τη διαχείρισή της. Βέβαια, για όσους λένε ότι πλέον θα είμαι ανταγωνίστρια με την κόρη μου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί δεν είμαστε έτσι σαν οικογένεια», ολοκλήρωσε το μανιφέστο της!

Αφενός, δεν κρίνουμε κανέναν γιατί η κάθε οικογένεια έχει και τις δικές της προσωπικές ιστορίες. Αυτό όμως που έχουμε να πούμε, είναι ότι τώρα πια, φαντάζει όλο και πιο πιθανό το σενάριο που έχει να κάνει με την απόλυση της Kerr από τη Victoria' s Secret λόγω κακής συμπεριφοράς. Ε ναι, αν η ίδια σου η μάνα σε ανταγωνίζεται, δεν θα είσαι και ο πιο γλυκός και... καλόβολος άνθρωπος! Και πριν βιαστείτε να μας κράξετε, να σας πούμε ότι το αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα, για κάποιο λόγο υπάρχει!

Διαβάστε ακόμη:

Αρραβωνιάστηκαν Ashton Kutcher και Mila Kunis: Δείτε το... τεράστιο μονόπετρό της!

Δισεκατομμυριούχος...κλαίει τα 500.000 δολάρια που έδωσε για να έχει δίπλα του την Κim

Έχεις δει την αδερφή του Γιώργου Καπουτζίδη;